SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mitchell Donald: "Süper Lig Çok Kaliteli"

0
Güncellendi - 2019-10-09 16:30:38
Mitchell Donald:
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Hollandalı merkez orta saha oyuncusu Mitchell Donald, Spor Toto Süper Ligin çok kaliteli bir lig olduğunu ifade ederek, Türkiye'de futbol oynadığı için mutlu olduğunu söyledi.

2018-2019 sezonunda BtcTurk Yeni Malatyaspor'a transfer olan Hollandalı oyuncu, kulüp televizyonuna 'Futbolcunun Dünyası' programında açıklamalarda bulundu.

Donald, iyi ve duygusal bir insan olduğunu ifade ederek, "Aileye çok önem veren bir insanım. Hayattan keyif almayı seviyorum" dedi.

Futbolculuğun çocukluk hayali olduğunu dile getiren Mitchell Donald, "Oturduğumuz yerin yakınındaki bir semtte iyi bir takım vardı. Oraya imza atarak futbol hayatıma başladım. Futbolcu olmasaydım, babamın mesleğini yapmak isterdim. Babam araba mühendisiydi, herhalde bende olurdum. Çocuğumda illa futbolcu olacak diye bir şey yok ama istiyorsa tabi ki de destek olurum" diye konuştu.

Hollandalı futbolcu, futbol dışında yaptığı işlerinde olduğunu kaydederek, "Tabi ki her zaman futbolun içerisinde kalmak istiyorum" ifadesini kullandı.

İspanya ekibi Barcelona'yı tuttuğunu ifade eden Donald, "Çünkü bana ilk verilen forma, Barcelona formasıydı. Patrick Kluivert'ın forması verilmişti. İdol olarak da Patrick Kluivert'ı görüyorum" dedi.

Donald, en çok Galatasaray'ın sahası Türk Telekom'dan etkilendiğini belirterek, "En sevindiğim karşılaşma Ajax'ta oynarken Benfica'ya attığım goldü. Çünkü ilk attığım gollerden biriydi. O nedenle en çok sevindiğim maçlardan biri. Kızılyıldız'da oynarken Ludogorets'e attığım golü unutamam" şeklinde konuştu.

Kendisine göre en iyi golcünün İngiliz ekibi Manchester City'nin formasını giyen Kun Agüero olduğunu ifade eden Donald, en iyi kalecinin ise Atletico Madrid formasını giyen Jan Oblak olduğunu kaydetti.

Futboldan kazandığı ilk parayla ailesini yemeğe götürdüğünü anlatan Donald, "Spor Toto Süper Lig, çok enteresan ve güzel bir lig. Burada olmaktan da mutluyum. Türk futbolunu çok beğeniyorum. Arkadaşlarım ve çocukken izlediğim futbolcular dahi buradan gelip geçti. Onun için çok kaliteli bir lig" diye konuştu.

Ferdi Durdu-Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Doğru demişsin ama senin kaliten halen bizim seviyemizin altında.
    0
    0
    Yanıtla