SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Miting Düzenlencek

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:38:47
Miting Düzenlencek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, dünya Müslümanları ve mazlumlarla dayanışma ve kardeşlik mitinginin düzenleneceği bildirildi.

Gazeteciler Cemiyeti’nde miting ile ilgili basın açıklaması yapıldı.

Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım’ın miting tertip komitesi adına, miting tertip komitesinde bulunan Mazlum Der Malatya Şubesi adına Sinan Oral ve Meşale Derneği adına da Özden Tarım basın açıklamasında yer aldı.

Basın açıklamasını okuyan Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, Malatya Sivil toplum Platformu adına basın açıklaması yaptığını belirterek, “Maalesef Mısır’da, Suriye’de ve birçok İslam coğrafyasında Müslümanlara karşı katliam ve zulüm ayyuka çıkmış durumdadır. 25 Ağustos Pazar günü ikindi namazından sonra saat 16:30’da yeni belediye binası arkasındaki miting alanında dünya Müslümanları ve mazlumlarla dayanışma ve kardeşlik mitingine herkesi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız