SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Miting İçin Yok, Mağaza İçin Var!..

A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi günü kentin göbeğindeki meydanda yapılacak mitingle ilgili trafik düzenlemesi konusunda bir açıklama gelmezken, Valilikten basın kuruluşlarına Cuma günü açılacak bir mağaza ile ilgili bilgi verilmesi dikkat çekti.

Tüm olumsuz yönlerine ve geçmişte yaşananlara rağmen, kentin en merkezi yeri olan Yeni Cami ile İnönü Kapalı çarşısı arasındaki bölümün miting alanı olarak belirlenmesi, seçim döneminde buranın partilerin mitingleri için kullanılacak olmasının ardından, ilk miting önümüzdeki Cumartesi günü 16.00'da AKP tarafından gerçekleştirilecek.

Kentin ana caddesini ve önemli bağlantılarını devre dışı bırakacak olan bu mitingle ilgili olarak, trafik düzenlemesi açısından "alınmışsa" önlemler konusunda vatandaşın bilgilendirilmesine, alternatif ve kapalı yolların duyurulmasına ilişkin bu haberin yazıldığı 21 Haziran Perşembe günü 13.45'e kadar herhangi bir bilgi verilmedi.

Bunun yanı sıra, Valilik Basın Bürosu'ndan basın kuruluşlarına 13.20'de geçilen mailde, özel bir şirketin İnönü Caddesi'nde 22 Haziran Cuma günü yapacağı mağaza açılışına ilişkin duyuru yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız