SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Miting Sonrası Değerlendirmeler

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:59:49
Miting Sonrası Değerlendirmeler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, mitinge katılanlara teşekkür etti.

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, gazetecilere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya mitingi ile gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ahmet Çakır, mitinge katılan tüm Malatyalılara teşekkür etti.

Çakır, “Malatya mitingindeki rekor kalabalık gözlerimizi yaşarttı. Malatya, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha dimdik yanında durdu. Bizler ‘İşte meydan, işte Malatya ve işte millet’ diyoruz. Bir kez daha Allah’ına gurban Malatyalılar diyorum. Bütün Malatya’ya teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZLER MAKAMLARIN GEÇİCİ OLDUĞUNA İNANAN İNSANLARIZ”

Ahmet Çakır, “Belediye Başkanlık koltuğu oturma yeri değil, halkına hizmet makamıdır. Sizler çok iyi biliyorsunuz ki, göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hiç bir zaman kendimizi bu şehrin hakimi olarak görmedik. Bizler sevdalı olduğumuz Malatya’mıza hizmetkar olmayı her makamın üzerinde gördük. Bizler makamların kalıcı değil geçici olduğuna inanan insanlarız. Bizim tek derdimiz var. O da bu millete hizmet etmek. Bizler bu aşkla büyüdük, bugünlere geldik. Tek gayemiz bu güzel şehre ve onun kadirşinas insanlarına daha yaşanılabilir bir şehir hazırlamak. Bu hususta Allah’a hamdolsun ki 5 yıl önce açıkladığımız hedeflerimizin üzerinde hizmetler yapmış olduk. Ve şimdi de projelerimiz içerisinde Akçadağ’da yaşayan 6 yaşındaki Mustafa’ya daha aydınlık yarınlar bırakmayı amaçladık. Kale’de yaşayan 95 yaşındaki Ali Amcamızın, torunlarına bıraktığı memleketin emin ellerde olduğunu hissetmesini gaye edindik. Çünkü biz Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu bilenlerdeniz. Çünkü biz bu kenti sevenlerdeniz” diye konuştu.

“YAPAMAYACAKLARIMIZI VAAT ETMEDİK”

“Biz hiçbir zaman yapamayacaklarımızı vaat etmedik” diyen Çakır, “Malatya halkından aldığımız vekalet görevini, verdiğimiz sözler çerçevesinde yerine getiriyoruz. Biz hiçbir zaman yapamayacaklarımızı vaat etmedik. Malatya’nın sorunlarını çözerek ilerliyoruz. Daha yapacak çok şey var her şeyi yaptık demiyoruz. Ama çok şey yaptık yapacaklarımızda geride. Biz Malatya’mızdaki 757 bin insanı bir ve kardeş bilerek hizmet edeceğiz” dedi.

“BİZ GÜCÜMÜZÜ HER ZAMAN MİLLETTEN ALDIK”

Ahmet Çakır, “AK Partimiz 2001 yılında kuruldu ve 14 ay sonra iktidara geldi. O günden itibaren hizmetler oluk oluk sel oldu. Söz konusu durum eşine az rastlanır nitelikte. Dünya siyaset tarihinde böyle bir durumu duymuş değilim. Bütün kısıtlamalara rağmen AK Parti 11 yıl önce iktidar oldu. Bu süreçte genel ve yerel seçimler atlattık. Bunların hepsinde halkımız partimize güvendi. Her seferinde oy oranımız arttı. Halkımız hizmet aldığında iktidara sahip çıkıyor. Biz gücümüzü her zaman milletten aldık. Başarımızın sırrı; partimizin milletine güvenmesi, başka bir yerden icazet almaması, birlik ve beraberliğe önem vermesi. Biz hizmet yaptık, halkımız takdir etti. Türkiye’nin,Malatya’nın dört bir köşesine hizmet götürdük. Millete hizmet etmenin sonu yok, devamı da gelecek” diye konuştu.

“YEREL YÖNETİM AK PARTİNİN İŞİDİR”

Çakır, 1 Nisan’da uygulamaya girecek Büyükşehir Belediye Kanunu ile bugün kent merkezindeki mahallelere hangi hizmetler yapılıyorsa, ilçelerdeki köylerimize de o hizmetlerin aynısının yapılacağına dikkat çekerek, “Hükümetimiz köylerle kentlere aynı hizmetin yapılarak birlikte kalkınmasını istiyor. Bunun için bu yasanın çıkartılması için çalışırken, muhalefet partileri bu yasaya önce mecliste muhalefet ettiler. Yasalaşınca da Anayasa Mahkemesi’ne gittiler. Anayasa mahkemesi yasayı onaylayınca, o gün bu yasaya muhalefet eden partilerin adayları bugün buralarda biz daha iyi hizmet ederiz diyorlar. Oysa o gün kentlere ve köylere aynı hizmetin yapılamayacağını söylüyorlardı. Yerel yönetim AK Partinin işidir. Hizmet AK Parti’nin işidir” diye konuştu.

“BİZİM EN BÜYÜK PROJEMİZ 5 YILDIR MALATYA’YA YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARDIR”

Ahmet Çakır, çok yoğun bir tempo ile 30 Mart’taki yerel seçimlere hazırlandıklarını söyledi. Çakır, “30 Mart yerel seçimlerine bizler Malatya’da iki büyük önemli avantaj ile giriyoruz. Birincisi büyük tecrübemizle giriyoruz. İkincisi bizi bizden fazla anlatacak yatırımlarımızla, yenilenen kadromuzla, büyükşehre yakışır büyük plan ve projelerimizle giriyoruz. Biz Malatya’nın bugünden yarınını inşa etmenin, imar etmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Bu sorumluluğun yükünü omuzlarımızda her dakika, her saniye hissediyoruz. Bizim en büyük projemiz 5 yıldır Malatya’ya yaptığımız yatırımlardır, devam eden yatırımlardır, ihalesi yapılan ya da yapılmak üzere olan yatırımlardır. Bizlerin hizmet anlayışı ortadadır. Bizler her daim “Her bilenin üstünde daha iyi bilen vardır” düsturundan hareketle, istişareye önem verdik. Bu şehirde yaşayan her vatandaşın, verilen hizmeti aynı kalitede almaya hakkı olduğu gerçeğinden hareketle; bölgeler arasında yaşanan bütün ayrıştırıcı unsurları asgariye indirmeye çalıştık. Bizler Çevre yolunda alt-üst ayırmadan her noktasına hizmet götürdük. Bunu sadece görevimizin bir icabı olarak değil; vicdani bir sorumluluk ve hepsinden önemlisi inancımızın ve ‘hizmette adalet’ anlayışımızın bir gereği olarak yaptık. Bir tebessümünüz, bir duanız, gök kubbede hoş bir seda bırakma niyetimiz dışında bir talebimiz, amacımız olmadı ve olmayacak. Bizler milletimizin destek ve duasıyla Malatya’yı 2023 hedeflerine taşıyacağız” dedi.

İL BAŞKANI TÜFENKÇİ'NİN DEĞERLENDİMESİ

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın halka hitap ettiği Malatya mitingini değerlendirerek, “Malatyalı AK Parti sevdalılarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sevgisi meydana sığmadı” dedi.

İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci; AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitap ettiği Malatya mitingine büyük ilgi gösteren Malatyalılara teşekkür etti. Bülent Tüfenkci, “Malatyalı AK Parti sevdalılarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sevgisi meydana sığmadı. Malatyalılar her zamanki gibi yine Başbakanını en iyi şekilde bağrına basmış ve mitingimize çok büyük ilgi göstermiştir. Malatyalı hemşerilerimizin AK Parti'ye olan inancının mitingle bir kez daha ortaya çıktığını görmek başta Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey olmak üzere hepimizi çok mutlu etti. AK Partili olan olmayan herkesin desteğini almak, bizim sorumluluğumuzu ve hemşerilerimize hizmet azmimizi katlayarak arttırdı. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek, dinlemek ve iktidarına sahip çıkmak için Yeni Belediye Meydanını Malatya'nın dört bir yanından gelerek hınca hınç dolduran tüm hemşerilerimizin Başbakanımıza gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyoruz.

Malatya’mıza yakışır ve muhteşem heyecanlı, coşkulu kalabalık bir katılımla gerçekleşen bir miting oldu. Miting'den Başta Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm AK kadrolar çok memnun bir şekilde ayrıldı. Biz de Parti Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız tarafından takdirle anıldık. Mitingi çok beğendiklerini ifade ettiler” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız