SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mitinge Bekliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı Cuma günü saat 17.30'daki Malatya mitingine vatandaşları davet etti.

Hekimhan'ın Aşağı Sazlıca Köyü'nde yapılan bir açılışa katılan CHP il başkanının buradaki faaliyet ve açıklamalarına ilişkin partiden yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Hekimhan ilçesine bağlı Aşağı Sazlıca köy odasına kavuştu. Köy odasının açılışı nedeniyle düzenlenen törene halkın ilgisi yoğun oldu.

Köy odasının açılışında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Veli Ağbaba, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım ve Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları birer konuşma yaptı.

YOL YAPTIRMA SÖZÜ

CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, konuşmasında, “Bugün buradan gecikmiş bir teşekkürü sizlere iletmek istiyorum. Her zaman her koşulda her türlü bedel ödeyerek Atatürk’e, Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıktığınız için hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Size bir şeyi iletmek istiyorum: Burada 4 tane İl Genel Meclisi üyesi arkadaşım var. İlk fırsatta, Hekimhan yol ayrımını yaptırmak Cumhuriyet Halk Partisi’nin size olan namus ve şeref borcudur. Bunu buradan size söz veriyorum” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU MİTİNGİNE DAVET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı, Cuma günü yapılacak olan mitinge halkı davet eden Ağbaba, şunları söyledi:

“23 Temmuz Cuma günü akşam saat 17.30’da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu sizlerle buluşturmak kucaklaştırmak istiyorum, hepinizi bekliyoruz. Uzun bir yola çıktık, uzun bir iktidar koşusuna çıktık. Hep beraber bu yolda el ele, kol kola vererek, güçlü çıkacağımıza inanıyorum. Bir söz daha vermek istiyorum: Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hiç kimse yaptığı cemevlerine köy odası demek zorunda kalmayacak. Onurla, gururla cemevi diyecek oraya. Burada huzurlarınızda belirtmek istiyorum. Yine CHP iktidarında ibadet yerlerimizi küçümseyenlere, ibadet yerlerimize ‘cümbüş evi’ diyenlere de hesap sormak her CHP’linin namus borcu olacaktır. Bize sahip çıktığınız için, bizi her zaman sevinçle coşkuyla karşıladığınız için partimize oy verdiğiniz için, bedel ödediğiniz için, her türlü bedele rağmen partimize güç verdiğiniz için, partim adına hepinize en içten dileklerimi saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız diyorum. İyi ki sizin gibi çağdaş yüzlü insanlar var diyorum” dedi.

“REFERANDUMDA HAYIR DİYECEĞİZ”

CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, referandumda “hayır” oyunu vermelerini isteği Sazlıcalara son olarak şunları söyledi: “Önümüzdeki günlerde bir referandum var. Biz partice söylediğimiz bir şeyi bir kez daha belirtmek istiyorum. Biz 12 Eylül anayasalarına hep ‘’hayır dedik. Önümüzdeki günlerde de hep ‘hayır’ diyeceğiz. Bunu sadece kendim için değil, laik, demokratik cumhuriyetin devamı için diyeceğiz. Kendi kadınlarımız, çocuklarımız için diyeceğiz.”

BAŞKANLAR KİLİT PARKE SÖZÜ VERDİ

Açılış töreninde İl Genel Meclisi üyeleri bir oturum maaşlarını Sazlıca köy derneğine bağışlarken, daha sonra sanatçılar Fatma Şahin ve Hasan Durak küçük bir konser verdi. Ayrıca açılış sonrasında, belediye başkanları köy odası etrafını kilit parke taşı yaptırma sözü verdi.

AÇILIŞA KATILANLAR

Köy odası açılış törenine CHP İl Başkanı Veli Ağbaba’nın yanı sıra İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Mengüç, Zülfikar Yıldırım, Naki Düzova, Nevzat Kızılaslan, Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Sait Özoğlu, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Sait Çelebioğlu, Atmalılar Dernek Başkanı Ali Başıbüyük, Aşağı Sazlıca Dernek Başkanı Abuseyit İkiz, Köy Muhtarı Mehmet Çelebi, çevre köylerin muhtarları ve kalabalık bir topluluk katıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız