SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mitinge Çağrı

A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya şube başkanı Ali Ekber Tunçdemir, 17 Mayıs Pazar günü Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapılacak olan Cumhuriyet Mitingi'ne Malatya'dan gitmek isteyenler için de otobüs kaldırılacağını bildirdi ve tüm Malatyalıları mitinge davet etti.

"Ülkemizin emperyalist devletler tarafından işgaline karşı Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ulusal başkaldırışımızın 90. yıl dönümünü kutlayacağımız bu günlerde, vatanımızın kurtuluş ve cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine aykırı bir süreçle karşı karşıyayız.

Bu süreçte Anayasa’da var olan kişisel hak ve özgürlükler temelinde, demokratik hakkını kullanarak siyasi iktidarın uygulamalarına karşı çıkan tüm kişi, kurum, kuruluş ve siyasi partiler yok sayılmakta, sindirilmeye ve susturulmaya çalışılmaktadır.

Unutulmamalıdır ki bilimin, basının ve toplumsal muhalefetin hapsedildiği bir ülkede demokrasinin varlığından söz edilemez. Örgütlenme hakkı, demokrasinin temel kurumu olan kitle örgütlenmesinin ön koşuludur. Bu düşünce ile, cumhuriyetimizin, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti niteliğine sahip çıkmayı, yaşamsal bir sorumluluk olarak görmekteyiz.

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şubesi olarak Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen ve gerekli yasal izinlerin alındığı bu mitinge bizlerde katılacağız. Cumhuriyet mitinglerine katılmayı, Ulusal Egemenlik hak ve sorumluluğumuzla, ülkemizi yönetenleri uyarmayı, demokrasinin bizlere yüklediği bir yurttaşlık görevi sayıyoruz.

Cumhuriyet Devrimimiz ve Atatürk İlkeleri doğrultusunda ülkemizin ve ulusumuzun aydınlık geleceği; Anlayışla, mitinge ilimizden otobüs kaldırılacaktır. Malatyalı tüm hemşerilerimizi 17 Mayıs 2009 Pazar günü, saat 12.00’de Ankara Tandoğan Meydanında Cumhuriyet Mitingi’ne davet ediyoruz.

Sosyal Hukuk Devletimize, Demokratik Laik Cumhuriyetimize, Üniter Yapımıza ve Tam Bağımsızlığımıza sahip çıkmaya çağırıyoruz Bu ülke, bu vatan, bu Cumhuriyet ve gelecek hepimizin."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız