SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MKE Ankaragücü ve Rize Süper Ligde

0
Güncellendi - 2018-04-30 02:15:06
MKE Ankaragücü ve Rize Süper Ligde
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'de deplasmanda Grandmedical Manisaspor'u 3-0 yenen MKE Ankaragücü ve Ümraniyespor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor bitime bir hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

MKE Ankaragücü Süper Lig'i garantiledi

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü, deplasmanda Grandmedical Manisaspor'u 3-0 yendi.

Bu sonuçla, bitime 1 hafta kala 3. sıradaki Ümraniyespor'la arasındaki puan farkını 4'e çıkaran 62 puanlı MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Çaykur Rizespor Süper Lig'de

Spor Toto 1. Lig 33. hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Ümraniyespor'u 1-0 yendi.

Bu sonuçla puanını 66'ya çıkararak liderliğini sürdüren Çaykur Rizespor, ligin bitimine 1 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Müsabakada Çaykur Rizespor'u galibiyete taşıyan gol, 30. dakikada Robin Yalçın'dan geldi. Ceza sahası dışı sol çaprazdan güzel bir vuruş yapan Robin Yalçın, uzak köşeden topu ağlarla buluşturarak 3 puanı getiren isim oldu.

3 TAKIM 2. LİGE DÜŞTÜ..

Spor Toto 1. Lig’de 33. hafta oynanan maçlarla tamamlandı. 1. ligden düşen 3 takım dabelli oldu. Samsunspor, Manisaspor ve Gaziantepspor 2. lige düştüler.

Spor Toto 1. Lig’den alt lige düşen takımlar belli oldu. 33. haftada Gaziantepspor deplasmanda Denizlispor’a 5-0 mağlup oldu. Manisaspor sahasında Ankaragücü’ne 3-0 mağlup olurken, Samsunspor da deplasmanda Giresunspor’a 2-1 kaybetti.

33. hafta sonunda 1 puanı bulunan Gaziantepspor, 15 puanı bulunan Manisaspor ve 35 puanı bulunan Samsunspor alt lige düşen takımlar oldu.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (5 yıl önce)
    hayırlı olsun.....
    0
    0
    Yanıtla