SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MMD'de Özel Konser

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:36:15
MMD'de Özel Konser
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Musiki Derneği, Uluslararası 4. Film Festivali nedeniyle kente gelen sinema yapımcıları ile sanatçıları ağırladı.

Özel İdare binasında bulunan Musiki Derneği’nde düzenlenen gecede, konuklar Malatya türküleri eşliğinde doyasıya eğlendi.

Musiki Derneği’nin gecesine, bu yılki festivalde Onur Ödülü alan Sinema Sanatçısı Eşref Kolçak, sinemanın emektar oyuncuları Yusuf Sezgin, Tuğrul Meteer, Taş Plak Sesli Sanatçı Sema Moritz, Işığa Yürümek Filmi ekibi, Uzun Metraj Belgesel Yapımcısı Mehmet Eryılmaz ile Dilaver Gür, Tayfun Akalın, Tuncay Akça, Dinçay Çetindamar, Ercan Gezmiş, Mehmet Çatay, Gazanfer Şenel ve Ümit Doğru’dan oluşan Hababam Sınıfı ekibi katıldı. 

Musiki Derneği Başkanı Mehmet Tunçyıldırım, geceye katılan sanatçılara teşekkür etti. Hababam Sınıfı’nı ikinci kez Malatya’da görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek “Bizi onurlandırdınız. Başta Dilaver Gür olmak üzere, Hababam Sınıfı’nın bütün ekibine, Türk sinemasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bizi, bir yerlerden alıp bir yerlere götürdünüz. Burada bulunan, sinemaya büyük emekleri olan büyük üstad Eşref Kolçak ağabeyimize de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten sinemamızın büyük aktörlerinden birisi. Eşref Kolçak gibi bir ustayı dernek merkezimizde Malatya Türküleri ile ağırlamaktan onur ve mutluluk  duyuyoruz. Buraya gelen yapımcı, yönetmen ve bütün oyuncu konuklarımız bize onur verdiler. Hepinize hoş geldiniz diyorum’ diye konuştu.

Gecede, Malatya Musiki Derneği korosu, konuklara Malatya türküleri eşliğinde unutulmaz bir gece yaşattı. Özellikle Hababam Sınıfı oyuncuları türkülere eşlik ederken, ekipten Ümit Doğru, hareketli türkülerde bol bol göbek attı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız