SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MMD'den Pancar ve Malatyaspor Açıklaması..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Malatyalılar Derneği (MMD)Başkanı Raşit Kısacık, pancar alım sıkıntısı ve Malatyaspor konusunda bir açıklama yaptı..

PANCAR ALIM SIKINTISI..
Kısacık, yazılı açıklamasında, derneğin kuruluş amacı gereği kendilerine iletilen her türlü sorunu ilgili kurumlara ilettiklerini, bu doğrultuda çaba gösterdiklerini belirtti ve şunları söyledi:

"Bildiğiniz gibi Battalgazi İlçemiz”de geçen yıl kapatılan kantar nedeniyle üreticilerimiz alımlar konusunda önemli sıkıntılar yaşamaktadırlar.

Şöyleki; Üreticilerimiz pancarlarını köyde kurduğu rampalardan kamyonlara doğrudan boşaltmaktadırlar. Bu kamyonlar günde ancak bir sefer yapabilmektedir. Civar il ve ilçelerdeki kantarlardan alınan pancarlar ise nakliye firmaları tarafından sıra beklemeksizin fabrika tarafından alınmaktadır. Battalgazi ilçesindeki üreticilerin pancarları ise fabrikada sıraya sokularak alınmaktadır.
Boşaltma aparatı tek olduğundan uzun süre sıra beklenmektedir.

Gerek sıra bekleme ve gerekse üreticinin ancak günde bir kamyon tutarak pancarları nakletmesi büyük sıkıntılara neden olmaktadır.

Fabrika alımlar konusunda Battalgazi ilçesindekri üreticilere kolaylık göstermemesi halinde pancarların tümü iki-üç ayda ancak nakledilir. Buda hem üreticinin hemde ülke ekonomisinin (Pancarlar çürüyeceğinden) zararına neden olaacaktır.

Fabrika yetkililerinin Battalgazi ilçesindeki pancarların nakliyesinin hızlanması konusunda acil önlem alacaklarına inanıyoruz ve bekliyoruz..

MALATYASPOR”DA TEHLİKE ÇANLARI
Son günlerde Malatyalı hemşehrilerimizden Malatyaspor”un 10 maçtaki istenmeyen skorlarıyla ilgili yoğun şikayet ve öneriler almaktayız. Bu hemşehrilerimize önerilerini Malatyaspor kulübüne doğrudan yapmalarını istemekteyiz.
Ancak Malatyalılaır Derneği olarak ilgilileri bu konuda uyarmayı yine amaçlarımız doğrultusunda bir görev olarak görmekteyiz.

Son 10 maçta alınan 3 puan tehlike çanlarının çalmasının da ötesine geçmiştir.

Yöneticiler ise kamuoyunu özellikle taraftarları, varsa aldıkları ya da alacakları önlemler konusunda acilen aydınlatmalıdırlar.

Matematiksel ve mantık hesaplarına göre bu kadroyla ligde kalmayı mucize olarak görmekteyiz.

Devre arasında alınması düşünülen yeni futbolcularla çıkışa geçileceğini planladıklarını tahmin ettiğimiz yöneticilerimiz, ikinci devrede tüm maçları kazanmayı nasıl garanti edebilecekler.

Mevcut kadroyla içte ve dışta galibiyetler alınması da bizce mucizelere bağlı olsa gerek.

Bu nedenle takımın geleceği değil de, bugünü bile acilen masaya yatırılıp tartışılmalı ve acil çözümler bulunmalıdır.
“Yuh” çekme, “Yönetim İstifa” deme çözüm değil aksine tam bir çözümsüzlüktür.

Bu konu yalnızca Malatyaspor yöneticilerini değil tüm Malatyaspor”u sevenleri ilgilendirir. Tehlike çanlarındaki ses, ligde kalmanın değil küme düşmenin sesleridir.
Daha fazla zaman harcamadan ve acil önlemler alınması gerekmektedir. Tehlikeyi hem Malatyaspor Yöneticilerine hem de tüm kamuoyuna duyurmayı, bu konuda herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini hatırlatmayı bir görev biliyoruz.
Acil çözüm bulunmazsa, önümüzdeki yıl hep birlikte Süper lige çıkmanın planlarını yapacağımızı hatırlatmayı da üzülürek bildiririz.

Zaman Malatyaspor'a acil yardım zamanıdır. Çözüm üretme ve uygulama zamanıdır. Laf değil iş zamanıdır. Başka Malatyasporumuz yok."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız