SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Moderatör Pederi de Kızdırdı

A- A+ PAYLAŞ

Davos'ta düzenlenen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinin kesilmesine ve İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in açıklamalarına tepki göstererek terk ettiği panel, yurt ve dünya gündeminde yankılanırken Elazığ Süryani Cemaati Lideri Peder Moşe Dağ, söz konusu panelin Harputlu olan Ermeni asıllı Moderatörü David Ignatius'u eleştirdi.

"Sayın Erdoğan'ı seviyoruz çok cesur bir Başbakandır" diye konuşan Süryani Kadim Kilisesi Pederi Moşe Dağ, Erdoğan'ın sözlerini kesmek isteyen panelin Harputlu Moderatörü Ermeni asıllı Washington Post Gazetesi yazarı David Ignatius'a tepki gösterdi.

Peder Moşe Dağ yaptığı açıklamada, Davos zirvesi sırasında düzenlenen ''Ortadoğu'da barış'' konulu panelde Başbakan Erdoğan'a haksızlık yapıldığına işaret ederek, Erdoğan'ın tepkisiyle adaletin yerini bulduğunu söyledi. Dağ, "Adalet bir ülkenin temelidir. Bir ülkede temel olmazsa adalet olmaz. Adaletsiz ülke dağılır. Harputlu David Sayın Başbakan'ın sözünü kesti ve haksızlık yaptı. Herkesin hakkı neyse verilmeliydi. Onun hakkı yoktu, Başbakan'ın sözümü kesmeye. Biz hepimiz Türkiye'mize ve Başbakanımıza
saygı duyuyoruz. Biz de Başbakanımızı sonuna kadar destekliyoruz. Bu haksızlık yapılmış, iyi bir şey değil insana yakışmaz. David Aslen Harputlu ama Amerika'ya yerleşmiştir. Yaptığı iş yanlıştır. Biz Süryani ve Ruhani Peder olarak Sayın Erdoğan'ı çok seviyoruz. Çok cesur bir Başbakandır. Ne mutlu bize. Biz cesur insanları seviyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız