SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Modern Çalışmalar Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Ataköy Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kentin yaşadığı sorunları en yakın hisseden bir mahalle olan Ataköy'de bu sorunları çözeceklerini söyledi.

Çakır'ın incelemelerine ilişkin Belediye bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ataköy Mahallesinde incelemelerde bulundu.

31 Aralık Perşembe günü gerçekleşen geziye Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, Ataköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Afşin Haçovalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Yazlak ile mahalle sakinleri katıldı.

Ataköy Mahallesi ile ilgili isteklerini Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ileten Muhtar Mehmet Ali Afşin, 3 dönemdir Ataköy Mahallesinde muhtarlık yaptığını belirterek, “Belediye Başkanımız jest yaparak mahallemizin sorunlarının çözümü için bizi aradı ve bir araya gelip görüşelim dedi. Bu ilgi bizi çok mutlu etti. Bu toplantının gerçekleşmesi sorunlarının büyük bir bölümünün çözüleceği anlamına geliyor. Bu gayretinden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ataköy Mahallesinin merkez mahallelerden birisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, şehrin yaşadığı problemleri en yakından hisseden mahallelerden biri olan Ataköy Mahallesinin sorunlarını çözmek için ellerinden gelen bütün gayreti sarf edeceklerini söyledi.

Başkan Çakır, “Biz problemleri çözmek için gerekli planlamaları ve çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmaları yaparken sorunları yaşayan vatandaşlarımız, esnaflarımız ve muhtarlarımızı dinliyor, onlarında görüş ve önerilerini alıyoruz. Ataköy Mahallesinde yaşanan sorunlarla ilgili önümüzdeki dönemlerde çalışmalarımıza hız vereceğiz. Prestij caddesinden, yeşil alanlara, çocuk parkından, yürüyüş alanlarına hepsinde modern çalışmalar yapacağız” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız