SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Modern Gasilhane...

A- A+ PAYLAŞ
 
Şehir Mezarlığı'ndan geçtiğiniz yıl temeli atılan gasilhane binasının inşaatı son aşamaya geldi. Yerden otomatik olarak çıkan döner musalla taşına sahip olan gasilhanede, cenazelerin taşınması otomatik hidrolik sistemle sağlanacak. 
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde basın mensuplarıyla birlikte gasilhane inşaatında inceleme yaptı. İnceleme sırasında bir konuşma yapan Başkan Çakır, "Türkiye'nin örnek şehir mezarlıklarından biri olan Malatya Belediyesi Şehir Mezarlığı'nda yeni gasilhane inşaatı son aşamasına gelindi. 10 ayda bina tamamlandı. 10 dönümlük alanda dolgu çalışması yaptık. 15 dönümlük yeni alan kazandırıldı. Otopark da yapıldı. Yerden otomatik çıkan döner musalla taşı, çeşme ve 6 gasilhane ve 66 morg olan yeni modern gasilhane, uzun yıllar ihtiyaca cevap verecek şekilde düzenlendi. Morglar otomatik olarak kendisini temizleyen bir sisteme sahip. Cenazelerin taşınması otomatik hidrolik sistemle sağlanıyor" dedi. 
 
Modern gasilhanenin Ramazan Bayramı öncesinde hizmete girmesi hedefleniyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız