SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Modern Hizmet Binaları Kaliteli Hizmet Demek"

0
Güncellendi - 2016-10-19 21:00:19
A- A+ PAYLAŞ

Yakınca Mahallesi Adıyaman Yolu üzeri Özal Caddesi’ndeki 17 bin 619 m2 alanda hizmet verecek Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Koordinasyon Merkezinin kaba inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bir ay önce temeli atılan Fen İşleri Koordinasyon Merkezimiz 2,5 ay içerisinde tamamlanarak hizmete girecek” dedi.

Vatandaşlara daha kaliteli ve kalıcı hizmetler sunmak adına belediye birimlerini daha nitelikli alanlara taşıdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, devam eden inşaat çalışmalarını inceleyerek, proje hakkında mühendislerden detaylı bilgiler aldı.

“FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİMİZ MODERN BİR BİNADA GÖREV YAPACAK”

Başkan Polat, “İlçemiz genelinde yol açma, yol genişletme, kaldırım yenileme ve sıcak asfalt dökümü ve sathi kaplama işlemlerine ara vermeden devam eden Fen İşleri Müdürlüğündeki personellerimizin yararlanacağı Koordinasyon Merkezini her yönüyle işlevsel hale getireceğiz. Tek kat üzerinden hizmet verecek olan Koordinasyon Merkezinde yemekhane, toplantı salonu ve dinlenme alanları olacak. Personellerimiz bu binamızda günlük çalışma alanları ve yapılacak işleri koordine edecekler. 17 bin 619 m2 alan içerisinde yeşil alanlar, iş makineleri, araç ve gereçlerin toplanacağı otopark alanlarının yanı sıra yol çalışmaları sırasında kullanılan malzemelerin muhafaza edileceği büyük bir depoda yapıyoruz. Modern bir tasarımla projelendirilen Koordinasyon Merkezimiz 2,5 ay içerisinde hizmete girecek. Kaba inşaatı tamamlanan binamızda artık ince işler yapılmaya başlandı. İnşaatta görev alan tüm kardeşlerimi tebrik ederim “ dedi.

Başkan Polat, Belediye Birimlerinin kaliteli ve modern binalara taşınmasıyla hizmet kalitesinin de yükseleceğini sözlerine eklerken,  ilçenin tüm bölgelerinde yoğun bir şekilde çalışan personellerin çalışma şartlarını daha iyi düzeye getirmeye devam edeceklerini yineledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız