SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Modern Teknolojiyle Donattık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:48:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Malatya’mıza 427 Milyon TL değerinde eğitim yatırımı getirdik” dedi. 

Okullarda 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, eğitime yaptıkları yatırım hakkında bilgi aktaran Milletvekili Öznur Çalık, “Yeni Türkiye hedefinin sağlam temeller üzerinde şekillenmesi idealinin en büyük güvencesi sevgili öğrenciler, değerli veliler ve fedakâr öğretmenlerimiz, yeni bir eğitim öğretim yılını daha büyük bir heyecan ve coşku ile karşılıyoruz. Uzun bir tatil döneminin ardından 2014 – 2015 eğitim ve öğretim yılına da huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bir uygarlık projesi olan Türkiye Cumhuriyeti'nin eğitim alanındaki temel amacı donanımlı insan yetiştirmektir. Yeni Türkiye hedefinde büyük önem taşıyan eğitim meselesi, milletimiz kadar insanlık açısından da büyük bir önem teşkil etmektedir. Çocuklarımız ve gençlerimizin, dünyayı ve dünyadaki gelişmeleri doğru yorumlayabilmesi, bilimde, sanatta, sporda ve hızla gelişen teknolojide dünyayla boy ölçüşebilmesi ancak doğru bir eğitim sistemi ile mümkün olacaktır. 

AK Parti Hükümeti geleceğine önem veren bir irade olarak, en büyük servetin eğitimli fertler olduğunun bilinci ile yatırımlarına devam etmekte ve bu bağlamda eğitim konusunu hükümet politikalarının ilk adımı olarak görmektedir. Toplumun kalkınmasının tek yolunun bireylerin iyi bir eğitim almasından geçmekte olduğu gerçeği ile hareket eden hükümetimiz, çocuklarımızın çıktıkları bu kutlu yolculukta ihtiyacı olan tüm donanımları temin edecek bir eğitim politikası ile sistemi şekillendirmektedir. Bu nedenle hızlı bir değişim ve gelişim süreci yaşayan Malatya’da da eğitim standartlarının hızla yükselmesi ve çocuklarımızın toplumumuza faydalı bireyler olarak yetişmeleri en büyük hedefimizdir. 12 yıldır halkımızın büyük bir teveccühü ile yoluna devam eden hükümetlerimiz döneminde Malatya’mıza 427 Milyon TL değerinde eğitim yatırımı getirdik. 4807 olan derslik sayısını 6311 derslik sayısına yükselttik. Malatya İnönü Üniversitesi’ne 256 Milyon TL’lik yatırımlar yaptık. Türkiye'de her geçen yıl büyük gelişmelere tanıklık eden eğitim sistemimiz, çağın bütün gereksinimlerini bünyesinde barındırırken, Malatya’da da eğitim kurumlarımızı modern teknolojiyle donattık. Tüm bu eğitim yatırımlarımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimize, hükümetlerimizin verdiği önemin büyük bir göstergesi olarak kabul edilmelidir.

  Bu vesileyle yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diler, bilgiyle donatılan çocuklarımızın, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa yararlı bireyler olarak yetiştirilmesini temenni ederim."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız