SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Modern Yerler Olacak

A- A+ PAYLAŞ
Turgut Özal Mahallesi'nde yapımı süren 'Sabit Semt Pazarı'ndaki çalışmaları inceleyen Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’da ilk defa kapalı pazar yeri inşaatı yapıyoruz. Amacımız bunu yaygınlaştırmaktır” dedi.
 
ÇELİK KONSTRÜKSİYON İLE KAPATILACAK
 
150 pazarcı esnafının, 3.000 m2 kapalı alana sahip sabit semt pazarından faydalanacağını söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Sabit Semt Pazarı’nın üzeri çelik konstrüksiyon ile kapatılacaktır. Sabit pazar içerisinde Lokanta, Zabıta ve Pazarcılar Odası idari binaları ile çay ocağı yer alıyor” şeklinde konuştu.
 
BAŞKA AMAÇLA DA KULLANILABİLECEK
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sabit semt pazarının, Kurban Bayramı'nda vatandaşların kurbanlarını kesebilecekleri kurban kesim yeri, çocuklarımızın spor yapabilecekleri ve vatandaşlarımızın toplu bir etkinliği olursa kullanacabileceği bir yer olacağını da sözlerine ekledi. 
 
DİĞER MAHALLELERE DE KURULACAK
 
Mahallelerde sabit semt pazarları kurmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Çakır, “Şehri olumsuz yönde etkileyen ve trafikte olumsuzluklara sebebiyet veren pazarları modern sabit semt pazarları haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarımızla esnaflarımız yaz aylarında güneşten, kış aylarında ise olumsuz hava şartlarında hizmet vermekten kurtulmuş olacaklardır” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız