SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mokhtar Ankaragücü İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2018-07-18 17:59:02
Mokhtar Ankaragücü İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig hazırlıklarını sürdüren MKE Ankaragücü, 26 yaşındaki sol açık Younnes Mokhtar ile 3 yıllık ön sözleşme imzaladı.

MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ile görüştükten sonra kendisini kulübe bağlayan imzayı atan Mokhtar, “Türkiye ve Avrupa'dan birçok teklif aldım. Ankaragücü'nün büyüklüğünü anlattılar. Başkentin en üst ligdeki tek takımı. Taraftarlarının ününü duydum. Bir an önce takımıma katılmak ve taraftarlarımızın karşısında futbol oynamak istiyorum" dedi.

Youness Mokhtar'ın kaliteli bir oyuncu olduğunu belirten Başkan Yiğiner, "Mokhtar hayırlı olsun. Ankaragücü emin adımlarla kadrosunu kurmaktadır" ifadelerini kullandı.

Mokhtar, Yeni Malatyaspor'un da transfer etmek istediği isimler arasında yeralıyordu.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • eray (5 yıl önce)
    Gecen sezon görüştüğümüz bütün oyunculari ya göztepe ya sivas almıştı bu sezonda hocamizin belirledigi isimleri baska takimlara kaptirmaya devam ediyoruz bize katkisi olacak oyuncuydu
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih kurt (5 yıl önce)
    bu yönetime sadece gülünür futbolcu ile anlaşıldı haberleri kaç ay peşinde koş ankaragücü anlaşsın bu oyuncu parlayıp milyon euro yapınca ilerde ben bu yönetimi görürüm çok bişey beklemeyin adil gevrek ve yönetiminden pereria gibi aytaç kara yı takımda tutamayan insanlardan olmazzz YÖNETİM İSTİFAA.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Yazık yazık yazık....Transfer komitesi lig bittikten sonra oluşturulursa ve de geçen seneden kalma başarısız bir transfer politikası izlenirse olacağı bu.Bütün süper lig takımları transfer çalışmasına ve hazırlıklarına lig bitmeden başlarken bizimkiler lig biter ve hala çalışma yok ortada.Sonuç da bu şekilde.Çok az bi zaman kalmasına rağmen maçların başlamasına, hele biraz daha bekleyelim ,bakalım ne olacak.Çok iyi iki futbolcu alacağız diyorsunuz da görecez.Taraftarı üzmeye hakkınız yok.Böyle sözünüzü tutmazsanız aynı zaman da kendinize hoca da bakmaya başlayın.Bir iki hafta başarısız sonuçlar alınırsa hoca bunları bahane eder ve gider.(ERTUĞRUL gibi)
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    şaşırdık mı hayır.
    0
    0
    Yanıtla