SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Moldovalılar Geri Gönderildi

0
Güncellendi - 2017-08-04 02:52:20
Moldovalılar Geri Gönderildi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Gücü Futbol Kulübü’nde yeni sezon hazırlıkları ile transfer çalışmaları sürüyor.

Kırmızı beyazlılar, ilk etap çalışmaları kapsamında Malatya’da antrenmanlarını sürdürüyor. Yeşiltepe 3 nolu sahada kamp çalışmalarına start veren Malatya Gücü Futbol Kulübü’nde çalışmalar teknik sorumlu Murat Kurt nezaretinde yapılıyor.

BAL Ligi için iddialı bir kadro oluşturan kırmızı beyazlılar, geçen sezon İnönü Üniversitesispor’un formasını giyen Ebubekir Bozan ile yeniden anlaşma sağladı.

Sportif direktör ve futbol şube sorumlusu Aziz Yiğit, kulüp olarak hem yeni sezon hazırlıklarını hem de transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Yiğit, birinci etap kamp çalışmalarının Yeşiltepe 3 nolu sahada devam ettiğini belirterek, “Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Malatya’daki ilk etap kamp çalışmalarımızı en iyi şekilde geçirip, ikinci etap kamp çalışmalarına geçeceğiz. Teknik sorumlusu Murat Kurt nezaretinde çalışan takımımız, sezon başlangıcına kadar hazır hale gelecek” dedi.

Kamp çalışmalarının yanı sıra transfer çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Yiğit, “Moldova’dan deneme için getirdiğimiz Ensar Sulujmani ve Riza Feruki’yi teknik sorumluzu Murat Kurt beğenmedi. Bu iki oyuncuyu ülkelerine geri gönderdik. Forvet mevkii için arayışlarımız sürüyor. Bu bölgeye iyi bir oyuncu transfer etmek istiyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız