SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Monaco'dan Azubuike Girişimi

0
Güncellendi - 2016-06-28 20:28:37
Monaco'dan Azubuike Girişimi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da forma giyen 19 yaşındaki Okechukwu Azubuike için Monaco'nun transfer girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Habertürk’ün haberine göre, PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un yıldız futbolcusu Okechukwu Azubuike için Fransız kulübü Monaco'nun devrede olduğu iddia edildi.

Geçen sezon başında Yeni Malatyaspor'a transfer olan ve yetenekleriyle parlayan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için flaş bir transfer haberi ortaya atıldı.

Nijerya U23 Milli Takımı'nın kaptanı olan Azubuike, Monaco'nun kendisiyle ilgilendiği doğrularken önemli açıklamalarda bulundu.

Genç futbolcu, "Menajerim bazı görüşmeler yapıyor çünkü birçok teklif var ama bu aşamada onları açıklayamam. Ama Olimpiyatlar sonrasında büyük ihtimalle transferim gerçekleşecek" dedi.

Yeni Malatya'dan önce Niger Tornadoes ve Bayelsa United formaları giyen Azubuike, "Olimpiyatlardan önce bile transferim netleşebilir ama acele etmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

haberturk.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız