SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Moral Bulduk'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Malatyaspor'da genç futbolcular, Kahramanmaraşspor karşılaşmasında alınan 3 puanın sevincini yaşıyor.

Klasman Grubu'nun 13. haftasında kendi sahasında düşme potasında bulunan Kahramanmaraşspor'u ağırlayan Malatyaspor'da 1- 0 galibiyet sonrasında moraller yerine gelirken, takım Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Kahramanmaraşspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen kaptan Mehmet Yoldaş, Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek. Kaptanın yokluğunda Teknik Sorumlu Hasan Koç'un birkaç alternatif futbolcuyu antrenmanlarda savunma mevkiinde deneyeceği ve buna göre kaptanın boşluğunu doldurmayı planladığı öğrenildi.

Öte yandan Kahramanmaraşspor maçını değerlendiren takımın savunma oyuncusu Murat Avcu (fotoğraftaki) , "Uzun zamandır kötü sonuçlar alıyorduk. Kahramanmaraşspor maçında aldığımız galibiyet hakkımızdı diye düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yaptık, çok pozisyona girdik, bunun dışında rakibimize de az pozisyon verdik. Sonuçta da istediğimizi aldık, mutluyuz" dedi.

Avcu, galibiyetin genç futbolcuların morallerinin yerine gelmesi açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "Gelecek maçlar için daha iyi motive olacağız. Önümüzdeki maçlara daha moralli çıkacağız" diye konuştu.

İleriye dönük orta saha oyuncusu Mert Güneş ise, "Kahramanmaraşspor maçında iyi mücadele ettik. Sahanın her tarafına basan ve ayağa pas yapan bir takım vardı. Sonuçta istediğimiz aldık" şeklinde konuştu.

Takımın ileri uç oyuncusu Talat Akça da, Kahramanmaraşspor karşısında iyi mücadele ettiklerini kaydederek, "Önümüzdeki maçlarda da bu performansı göstermek istiyoruz. Unutulmuş olsak bile Malatyaspor için elimizden gelen en iyi mücadeleyi vermeye çalışacağız" dedi.

Defans oyuncusu Mustafa Aslan ise, "Kahramanmaraşspor maçı çıkışa geçmek açısından önemli bir karşılaşmaydı. Daha önceki maçlarda da galibiyeti hak ettik ama galibiyet biraz geç geldi. Galip geldiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız