SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Moral de Yok!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da, Adanaspor maçı öncesi morallerin bozuk olduğu bildirildi. Bu arada, 91 Bin Dev Öğrenci Kampanya kurulu Adana maçına 5 bin lira prim vereceklerini açıkladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Hayati Palancı yönetiminde bir çalışma yapan Sarı-kırmızılı takımda eksik bulunmuyor. Takım kaptanı Fatih Sezer ve İlhan Var'ın sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılmasının ardından futbolcuların moralleri bozulurken, Teknik Direktör Hayati Palancı ve teknik heyet, futbolcuların motivasyonlarını yükseltmeye çalışıyor.

Malatyaspor Genel Koordinatörü Şerif Fırat, futbolcularla Adanaspor maçı öncesi sık sık bir araya geldiklerini ifade ederek, "Futbolcular, Adanaspor maçının öneminin farkında ve buna göre hazırlıklarını sürdürüyor. Biz de, teknik heyet olarak futbolcuların motivasyonlarını yükseltmeye çalışıyoruz" dedi.

ÖĞRENCİLERDEN PRİM..
Öte yandan Valilik'te Vali Halil İbrahim Daşöz'ün başkanlığında toplanan 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu, Bank Asya 1. Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Malatyaspor'un, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçına maddi ve manevi destek verme kararı aldı. Yapılan açıklamada, Malatyaspor'un Adanaspor'u mağlup etmesi halinde 5 bin TL galibiyet primi verileceği belirtildi.

91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu öğrencileri, Malatyaspor'un küme düşmemesi gerektiğini belirterek, takımın 2. Lig'e düşmeyeceği konusunda hala ümitlerinin olduğunu, Malatyaspor'un matematiksel olarak hala şansının olduğunu dile getirdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız