SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Moral Gayet İyi..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Göztepe maçının taktik çalışmasını yaptı.

Malatya İnönü Stadı'nda, Teknik Direktör Ufuk Sarı yönetiminde çalışan sarı siyahlı takımda Bozüyükspor maçında sakatlanan Hüseyin Kartal antrenmana katılmadı. Kartal'ın, Göztepe maçında forma giymeyeceği, Alanyaspor maçında da forma giymesinin zor olduğu bildirildi.

Antrenman öncesinde futbolcularla saha ortasında 10 dakika süren bir toplantı yapan Teknik Direktör Ufuk Sarı'nın "İyi futbol oynuyoruz. İyi oyunumuzu Göztepe karşısında da sürdürerek, sahadan mutlak 3 puanla ayrılmalıyız" dediği öğrenildi.

Öte yandan taktik ağırlıklı çift kale maçı Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ve Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan da izledi.

Antrenmanda basın mensuplarının sorularını cevaplatan takım kaptanı kaleci Taylan Aydoğan, Göztepe maçıyla çıkışa geçmek istediklerini kaydederek, "Göztepe maçı bizim için her şeyden çok daha önemli. Çıkış yakalama adına bizim için önemli bir maç. Göztepe de aynı şekilde düşünüyor. Bozüyük karşılaşmasına baktığınızda çok üst düzey olmasa bile çok iyi bir futbol oynadık. Takımda taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Bozüyük'e mağlup olmamıza rağmen çok iyi pozisyonlar yakaladık. Takım son iki maçta çok iyi mücadele etti. Bundan sonrada üzerine katarak, yolumuza devam edeceğiz. Dediğim gibi takımda taşlarda yerine oturmaya başladı. Göztepe maçıyla bir çıkış yakalamak istiyoruz. Takımda moral ve motivasyonda gayet iyi. Diyarbakırspor galibiyeti bizim adımıza çok iyi oldu" dedi.

Takımın tecrübeli oyuncularından Cihan Yeşilırmak ise, iyi bir ekip olduklarını ifade ederek, "Mücadele anlamında daha iyiyiz ve daha iyi futbol oynamaya başladık. Git gide takım oturuyor. Bu mücadeleyi Göztepe maçına da yansıtıp, bu maçla çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız