SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Moral Gecesi Düzenlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:06:16
Moral Gecesi Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol takımlarından Malatyaspor’da “Efsane’ye Moral ve Destek Gecesi” düzelendi. 
Altın Yunus Tesisleri’nde gerçekleştirilen geceye TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkan Vekili Erdal Kaçan, TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır ve Malatyaspor’un eski amigolarından Yusuf Mor (Amigo Yusuf) ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecede ilk olarak Malatyaspor’un kuruluşundan bugüne kadar geçirdiği süreci anlatan bir sinevizyon gösterimi yapıldı.
Gecede bir konuşma yapan Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Malatyaspor tarihi boyunca 4-5 kere dibe vurduğunu ancak takımın kötü dönemleri her defasında atlatarak, başarılı günlerine geri döndüğünü söyledi.
Kapkıner, Malatyaspor’un büyük ve saygın bir camia olduğunu kaydederek, “Malatyaspor, geçmişi şanla şerefle dolu bir takımdır. Ben inanıyorum ki, bu dibe vuruşumuzun sonu da aydınlık olacaktır. Gecemize teknik direktör Yılmaz Vural’ı da davet etmek için aradık. Ankara’da Spor Yazarları Derneği’nin seminerinde olduğu için gecemize gelemedi. Telefon görüşmemize bizlere kulübümüz açısından çok iyi olacak bir müjde verdi. Kulüpler Birliği’nin iyi bir çalışması var ve herhalde 3-4 aya kadar neticelenecek. Kulüplerin vergi ve sigorta borçlarının affı ile kulüp başkanlarının alacaklarının iptali gibi bir yasanın çıkmasının söz konusu olduğu bizlere iletildi. Bu Malatyaspor’un üzerinde duran çok büyük bir yükün ortadan kalkması anlamına geliyor. Bu borçlar ortadan kalktığında sadece futbolcu ve teknik direktör alacakları kalıyor. Malatyaspor Kulüp Eski Başkanı Mehmet Aydın ile birlikte futbolcu ve teknik direktör alacaklarıyla ilgili sorunun çözülmesi noktasında iyi bir çalışma yaptık ve bu alacakları çok cüzi rakamlara indirmiştik. İnşallah bunu da aşacağız. Futbolcularımızın üstün gayretleriyle BAL Ligi’ne çıkacağız. Ondan sonrada lig için koşturacağız” dedi.
TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, Malatyaspor’un eski güzel günlerine tekrar dönmesi temennisinde bulunarak, “Malatyaspor için üzerimize düşen katkıyla birlikte sporcu kardeşlerimize her anlamda destek olmaya çalışıyoruz. Malatyaspor’un herkesin gönlünde farklı bir yeri var” diye konuştu.

Malatyaspor’un eski amigosu Yusuf Mor da, Malatyaspor’un içinde bulunduğu durumun kendilerini ve bütün Malatyalıları çok üzdüğünü ifade ederek, “1966 yılında Akınspor’da iken bu takımın kaptanlığını yaptım. 30 senede bu takımın arkasında amigoluk yaptım. Şimdi neyi konuşalım? Neredeyiz ve nereye gelmişiz? Bizi buralara kimler düşürmüş? İçimi kan ağlıyor. Biz istediğimiz zaman şampiyon oluruz. Biz İnönü’nün, Turgut Özal’ın, Battalgazi’nin torunlarıyız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız