SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Moral Verdiler

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Diyarbakırspor maçının taktik çalışmasını yaptı. Bu arada, 91 Bin Dev Öğrenci Kurulu da moral ziyaretinde bulundu.

MAHMUT SAKAT..
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu gözetiminde bir çalışma yapan Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı süren Mahmut Acar dışında eksik bulunmuyor.

Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Aksoğan, Diyarbakırspor maçının önemini bildiklerini ve taraftarların da kendilerini bu maçta yalnız bırakmamalarını söyledi. Aksoğan, özellikle kendi sahalarında oynadıkları maçlarda puan kaybına tahammülleri olmadığını ifade ederek, "Bank Asya 1. Lig'de bütün takımlar zorlu mücadeleler veriyor. Biz de bu mücadelelerde en iyi sonuçları alarak, ligin alt sırasından kurtulmak istiyoruz. Bu nedenle kendi sahamızda oynayacağımız maçlar bizim için büyük önem taşıyor.
Biz özellikle taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayarak, stadı doldurmalarını istiyoruz" dedi.

Ankaraspor tarafından Malatyaspor'a gönderilen icra konusuyla ilgili olarak görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Aksoğan, "Bu konuda detaylı görüşme Pazartesi günü yapılacak. Biz Ankaraspor'un icrayı kaldırmasını bekliyoruz" diye konuştu.

ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET
Ayrıca, 91 Bin Dev Öğrenci Kurulu, Malatyaspor teknik heyet ve futbolcularını ziyaret ederek, moral desteği verdi. Nurettin Soykan tesisleri'nde teknik heyet ve futbolcularıyla bir araya gelen öğrenciler, bundan sonra moral desteklerinin devam edeceğini belirttiler.

Futbolcular ise, bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Diyarbakırspor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

DİYARBAKIR CEPHESİ
Diyarbakırspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Malatyaspor maçına taraftar götürmeyecek. Yeşil-kırmızılı takım yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamladı.

Son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla zirve yarışına ortak olan Diyarbakırspor'un Malatyaspor ile deplasmanda yapacağı maça Yeşil-kırmızılı taraftarlar gitmeyecek. Yeşil-kırmızılı kulüpten edinilen bilgiye göre, Malatya Valiliği'nin Diyarbakırspor Kulübü'ne yazı yazarak güvenlik sorunu oluşabileceği gerekçesiyle taraftar organizasyonu yapılmaması tavsiyesinde bulunduğu öğrenildi.

Malatya valiliğinin tavsiye niteliğindeki kararını değerlendiren Diyarbakırspor Yönetimi toplu şekilde taraftar organizasyonu yapma ve bunun için bilet ve yer talebinde bulunma isteğinde bulunmama kararı aldı.

Taraftarlar Birliği de Pazar günkü maç için taraftar organizasyonu yapılmayacağını, bunun için araç seferlerinde bulunulmayacağını açıkladı.

Kulüp Başkan Vekili Çetin Sümer, iki kulübün dostluğunun kolay bozulmayacağını belirterek, "Biz Diyarbakırspor olarak hiç bir kulüple aramızı bozmayız. Bizim için dostluk önemlidir. Hafta sonu oynayacağımız maçta dostluğun ve hak edenin kazanmasını diliyoruz. Her türlü sonuç olabilir. Bu dostluğu etkilemez. Biz zirve mücadelesi veriyoruz. Rakibimiz kümede kalma mücadelesi veriyor. Bundan sonra 10 maç var neyin ne olacağı önceden kestirilemez" dedi.

Yeşil-kırmızılı futbolcular bugünkü son idmanlarında koşu sonrası topla çeşitli çalışmalar yaptıktan sonra taktiksel ağırlıklı ceza atışları yaptılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız