SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Moral Verir'

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da bulunan Malatyalı İşadamları Derneği'nin (MİAD) Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) vereceği üstün hizmet ödülüne teklif edilmesini değerlendiren MİAD Başkanı Yunus Akdaş, "Bu ödül, üyemiz olan gurbetteki işadamlarının motive ve performansı arttırır, moral desteği verir" dedi.

Malatya Valiliği'nin önerisi ile İl Genel Meclisi toplantısında, Malatya'da Sevgi Evleri projesine koordinatörlük yapan MİAD'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin vereceği üstün hizmet ödülüne teklif edilmesinin kendilerine gurur verdiğini söyleyen MİAD Başkanı Akdaş, "Geçen yıl Malatya Eğitim Vakfı bu ödülü almıştı. Bu kez derneğimizin önerilmesi ile bizlere daha fazla sorumluluk yüklenmiş oldu. Bizler ödül almak adına hizmetler yapmıyoruz. Ancak bu ödül, üyemiz olan gurbetteki işadamlarının motive ve performansı arttırır, moral desteği verir" ifadelerini kullandı.

Sevgi Evleri projesi nedeniyle ödüle aday gösterilmeleri hakkında da Akdaş şunları söyledi:

"Sevgi Evleri projesi Malatya'ya yakıştı. Derneğimizin koordinatörlüğünde, sivil toplum kuruluşları ile iş adamlarımız tarafından yapılan 16 adet dubleks villa tipi Sevgi Evleri için emeği geçenlere teşekkür ederiz. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne devir edilen bu evlerde şimdi çocuklarımız daha rahat bir ortamda devletin himayesinde bakılıyorlar."

MİAD üyeleri olarak 15-19 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 17.Malatya Fuarı, Uluslararası, Kültür, Sanat ve Kayısı Festivali'ne İstanbul'dan işadamları heyeti olarak geleceklerini söyleyen Yunus Akdaş, "Bu gelişimizde Malatya'ya bir sürprizimiz olacak. Bundan böyle her yıl fuarda Malatya'ya geldiğimizde bir sürpriz, bir hizmet, bir yatırım yapacağız memleketimize" dedi.

ARŞİV FOTO: MİAD başkanı ve yöneticileri, geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da Malatyalı belediye meclis üyeleriyle yaptıkları toplantı sonrası görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız