SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Morale İhtiyacımız Vardı, İyi Oldu"

0
Güncellendi - 2019-09-15 19:59:09
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşma sonrasında basın toplantısında konuşan Yalçın, "Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Çok mutluyuz." diye konuştu.

Oyun anlamında güçlü bir oyun sergilediklerine dikkati çeken Sergen Yalçın, "Son 2 haftayı yenilgilerle kapatmıştık. Bireysel hatalar ve şanssızlıklar nedeniyle sahadan mağlup ayrılmıştık. Özellikle milli takım arasında oyuncularla bireysel toplantılar yaptık. İyi bir galibiyet oldu. Morale ihtiyacımız vardı." değerlendirmesinde bulundu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • mustafak (4 yıl önce)
    hocam allah yolumuzu açık etsin olumlu futbol başarılı skor allah devamını nasip etsin kem gözlerden korusun
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    HEM SİZİN HEM BİZLERİN MORALİMİZİ DÜZELTTİNİZ. AMA BU ARADA MALATYA DÜŞMANLARININ MORALİNİ BOZDUNUZ! SERGEN HOCAM HELAL OLSUN SİZE....
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar (4 yıl önce)
    Avrupa'ya gidemesek te böyle futbol izlemek güzel . İns yenilsekte böyle iyi oynayın . Alanyaya tek kale oynadık hayatlarımızda maç verdik . Helal size arkanizdayiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • NECMETTİN ÖNAL (4 yıl önce)
    SERGEN HOCAM BAŞARILAR DİLERİM. ANCAK ELİNİZİ O ŞEKİLDE BAĞLAYARAK POZ VERMEYİN
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (4 yıl önce)
    Felaket telalları nerede parmakları tutmuyor artık. Teneke gibi boş ses çıkaran, futbolun F sinden anlamıyan,boş gevezeler Futbol 1 hafta oynanmıyor..Zaman uzun inişler, çıkışlar olacaktır.Herzaman yanındayız Malatyam ,yanındayız Adil başkan....
    0
    0
    Yanıtla
  • METEHAN (4 yıl önce)
    BU KADRO ÇOK GÜZEL BU ŞEKİLDE GİDERSE LİĞ 3.SÜ OLARAK BİTİRİRİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    SERGEN HOCAYA VE BÜTÜN OYUNCULARA TEŞEKÜRLER BU TAKIMIN BILEGINI KIMSE YIKAMAZ TÜRKIYENIN KAPLANLARI BIZI ÇOK ÇOK MUTLU ETTINIZ EMEĞINIZE AYAĞINIZA SAĞLIK HABERLERI GAZETELERI YORUMLARI SEVEREK GURURLA TAKIP EDIYORUM NE MUTLU 44 KAPKAN OLANA
    0
    0
    Yanıtla
  • Malasef alanya maçında hakem belimizi kırdı geçen sezon 2.yarıdan başlayan hakem kasıtları devam ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM (4 yıl önce)
    liği 51 puanla bitiririz ama kaçıcı oluruz bilmem
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM (4 yıl önce)
    Hocam bu takım yine seninle Avrupaya gider .Rabbim sizinle olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan Karakaş (4 yıl önce)
    Hocam sizi ve takımınızı kutluyorum başarıların devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla