SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Moralimiz Üst Seviyede"

0
Güncellendi - 2016-11-10 01:36:09
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un kalecisi Enes Pehlivan, Şehit Kamil Belediyespor maçına mutlak 3 puan için hazırlandıklarını söyledi.

İnönü Üniversitesi Stadı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Pehlivan, puan veya puanlar için gittikleri 62 Pertek Spor deplasmanından galibiyetle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Tunceli ekibine karşı iyi hazırlandıklarını dile getiren genç file bekçisi, “İyi bir çalışma dönemi geçirdik. 62 Pertek Spor deplasmanına puan ya da puanlar için gittik. Çok iyi hazırlandık. Maçta da iyi mücadele ettik ve galip geldik” dedi.

Pehlivan, zorlu maça iyi konsantre olduklarını kaydederek, şunları söyledi: “Takım olarak 62 Pertek Spor deplasmanından puan alacağımıza çok inanıyorduk. Deplasmana giderken otobüste bile sürekli bunu konuştuk. Maça iyi konsantre olduk. İyi mücadele ettik ve zorlu deplasmandan istediğimizi aldık. 11 Nisan Spor maçında şansız bir mağlubiyet almıştık ama 62 Pertek Spor maçında bunu telafi ettik. Bundan sonrada bunu sürdürmek istiyoruz.”

Çok karışık bir grupta yer aldıklarını kaydeden Pehlivan, “Grupta enteresan bir durum var. Üst sıradaki takımlar alt sıradaki takımlara yenilebilir. Enteresan puanlar alınıyor. Bu anlamda karışık bir grupta yer alıyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız ve ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Pehlivan, Pazar günü sahalarında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Genç file bekçisi, “62 Pertek Spor karşısında aldığımız galibiyet morallerimizi üst seviyeye çıkarttı. İyi ve genç bir ekibiz. Mücadele ettiğimiz zaman puan ya da puanlar alıyoruz. Pazar günü sahamızda önemli bir karşılaşma oynayacağız. Şehit Kamil Belediyespor’da bu grubun güçlü ve iddialı takımlarından ama biz bu maça da mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz. İyi mücadele edip, bu zorlu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

İnönü Üniversitesispor ile Şehit Kamil Belediyespor 13 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Yeşiltepe 3 nolu sahada karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız