SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Moralimiz Yüksek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:14:10
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, lig lideri Kızılcahamamspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Malatya İnönü Stadında Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sol adalesinde ödem oluşan Halil Zeybek katılmadı. Balıkesirspor karşılaşmasında rakibiyle girdiği ikili pozisyonda sol kolu çıkan Erdal Sezek ise takımdan ayrı doktor kontrolünde çalıştı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular iki grup halinde dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Çalışma, beyaz grup ve kırmızı gruba ayrılan futbolcuların taktik ağırlıklı pas çalışmasıyla sona erdi.

Öte yandan teknik direktör Gürses Kılıç, Kızılcahamamspor maçı hazırlıklarıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli çalıştırıcı, Denizli Belediyespor karşısında aldıkları 3 puanın kendileri adına önemli olduğunu belirterek, bundan sonra bir seri yakalamak istediklerini belirterek, “İyi moralliyiz. Kazanmak güzeldi. Grubun lideri Kızılcahamamspor 5’te 5 yaptı. Zor bir karşılaşma olacak. Bizde bir seri yakalama peşindeyiz. 3 puanın üzerine artı bir şeyler ekleyerek gitmek istiyoruz. Onun içinde çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah futbol şansıda yanımızda olur ve hafta sonu istediğimiz sonucu alırız” diye konuştu.

Alınan 3 puanla takımın üzerindeki baskının hafiflediğini kaydeden Kılıç, “Üzerimizde inanılmaz bir baskı vardı. Hepimizin üzerinde baskı vardı. 2 gündür futbolcularımızı gözlemliyoruz, daha rahatladılar. Daha olumlu işler yapılmaya başlandı. Moral ve motivasyon oldukça iyi. Yani sıkıntı yok. Ama önemli olan üzerine koyarak yola devam etmek” dedi.

Malatya taraftarının desteğinin kendilerini çok memnun ettiğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Taraftarların desteği bizi memnun ediyor. Onlara ayrı bir parantez açmak lazım. Gerçekten beklentinin yüksek olduğu dönemde, sıkıntılı süreçte bile takımına sahip çıkıp, futbolcuları bağırlarına basıyorlar. Çünkü onlarda biliyor ki, Malatya şehrini temsil eden tek profesyonel takımız. Taraftarlar kulübünü seviyor, takımını seviyor. Ve bunu da sahada gösteriyorlar. Ben onlara çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

STOPER ERDAL SEZEK: “ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ”

Yeni Malatyaspor’da stoper mevkiinde forma giyen tecrübeli futbolcu Erdal Sezek ise, Denizli Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetle birlikte çıkışa geçeceklerini söyledi.

Sezek, iyi mücadele ettiklerini ve bu mücadelenin Denizli Belediyespor karşılaşmasında skora da yansıdığını ifade ederek, “Takımımızın büyük yüzde 90’ı tecrübeli futbolculardan oluşuyor. “Tecrübeli futbolcular stres, heyecan yapar mı?” kanısı var. Tecrübeli oyuncu da stres ve heyecan yapar. Bu futbolun doğasında var. Biz kendimize tecrübeli diyoruz ama dünyada tanınmış tecrübeli futbolcular bile zaman zaman sahaya çıktıklarında inanılmaz derecede stres yapabiliyorlar. Futbolda zaten stres ülkemizde yaşanan büyük bir sıkıntı. Maalesef altından bir türlü kalkamıyoruz. Her maça çıkarken insan hep acabalarla çıkıyor. Bizde de zaman zaman bunlar oldu. Biz bunun üstesinden gelebileceğimizi biliyoruz. Henüz ligin başında olduğumuz bilerek, futbolcu arkadaşlarımızla bir araya gelip konuşuyoruz. Nitekim de Denizli Belediyespor karşılaşması bunun bir başlangıcı oldu. İyi mücadele ediyoruz. Anadolu Selçukluspor ile oynadığımız maçta iyi oynamadığımızı söyleyebiliriz. Ama onun haricinde iç sahadaki Eyüpspor maçı akabinde Balıkesirspor maçı ve yine iç sahadaki Denizli Belediyespor karşılaşmasında iyi oynadık. Bir tek sonuca etki edememiştik. O da Denizli Belediyespor maçıyla başladı. İnşallah bundan sonra devam edecek” şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcu, Kızılcahamam deplasmanından çekinmediklerini belirterek, “Kızılcahamamspor ile sezon başı kamp çalışmalarında beraberdik. Açıkçası sezon başında ‘Kızılcahamamspor böyle gidecek’ deseler kimse beklemezdi. Demek ki orada müthiş bir birlik ve beraberlik yakalanmış. Eyüpspor ile oynadıkları karşılaşmayı da son dakika golüyle kazandılar. Son dakikaya kadar dirençli ve kazanma isteği olan bir takım oluşmuş. Bizim için tabi ki kolay bir maç olmayacak. Biz her ne kadar onlardan puan olarak çok geride olsak da, sonuçta bizden korkan bir ekip. Bizden çekiniyorlar. Çünkü bu ligin kalitesini Yeni Malatyaspor artırıyor. Puan sıralamasındaki yeri çok önemli değil bunu herkes iyi biliyor. Havaya girmiş bir takımla oynayacağız ve zorlu bir karşılaşma olacak. Ben kendi adıma ve takım arkadaşlarım adına böyle bir deplasmandan korkmuyorum. Ben oynayamayacağım ama takım arkadaşlarımın galibiyetle döneceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Sakatlığıyla ilgili de bir açıklamada bulunan Sezek, “Balıkesirspor karşılaşmasında maçın başında yaşanan rakip oyuncunun pozisyon icabı kambura yatması neticesinde ters düştüm ve kolumda çıkık oluştu. Çok şükür ki kırık çıkmadı. Bu bizim için azda olsa sevindirici bir haber oldu. Çıkık, süresi az olan bir sakatlık. Bunu atlattığım için şükrediyorum” diye kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız