SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Moritanyalılara Sertifika Verdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:38:27
Moritanyalılara Sertifika Verdi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Nüfus ve Kalkınma Grubu Başkanı Öznur Çalık, Türkiye’de eğitim gören Moritanyalı doktorların sertifika törenine katıldı.

Sağlık Bakanlığı’na ait Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Merkezi’ndeki törende Moritanya’dan Türkiye’ye gelerek eğitim alan doktorlara sertifikaları verildi.

Törene katılan Malatya Milletvekili ve TBMM Nüfus ve Kalkınma Grubu Başkanı Çalık, bu yıl 26 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında TBMM Nüfus ve Kalkınma Grubu’nun da içinde bulunduğu bir heyetin Moritanya’ya çalışma gezisi düzenlediğini hatırlatarak, “Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Moritanya İslam Cumhuriyeti Hükümeti arasında sağlık ve tıp bilimleri alanlarında işbirliğine dair anlaşma 14 Aralık 2011 tarihinde Ankara’da imzalanmıştır. Bu yıl içinde gitmiş olduğumuz Moritanya’da yaşanan sıkıntılara üzülerek şahit olmuştuk. Her iki ülke arasında imzalanan protokoller kapsamında Moritanya’dan gönderilecek olan hekimlere Türkiye’de eğitim verilmesi paketi de bulunuyor. Yapılan bu işbirliği Türk halkının, Moritanya halkına olan desteğinin bir göstergesidir. Bugün bu hedeflerden birine ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu projede emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca eğitim programına katılan ve sertifika almaya hak kazanan Moritanyalı dostlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Çalık, törenle Moritanyalı hekimlere sertifikalarını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız