SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Moskova'ya Malatya'dan Gitmiş

A- A+ PAYLAŞ

Bir Türk vatandaşının pazar akşamı Moskova’da öldürülmesi ile ilgili olayda bazı bilgiler netleşmeye başladı.

TürkRus.Com’un değişik kaynaklardan teyit ettiği bilgilere göre, öldürülen genç 1980 Sivas-Kangal doğumlu Deniz Irmak. Bir inşaat şirketinde 2 hafta kadar önce yeni işine başlayan elektrikçi gencin, 2004’ten beri Moskova’da çalıştığı belirtildi. Ölüm yeri ve şekli konusunda ise çelişkili bilgiler var:

Bu sabahki ilk haberde Rus ajansı RIA Novosti’ye dayanarak verdiğimiz bilgilerde, Türk gencinin yaşadığı apartmanın merdivenlerinde bıçaklanarak öldürüldüğü iddiası öne çıkıyordu. Diğer bazı kaynaklar ise, Deniz Irmak’ın Tekstilşiki metrosundan birkaç dakika yürüyüş mesafesinde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayıp önce dövüldüğünü ve aldığı bıçak darbeleriyle can verdiğini kaydediyor.

Cinayetin işlenme nedeni konusu da henüz net değil. Rus haber ajanslarına konuşan polis yetkilileri, Kafkas tipli iki kişinin gasp amaçlı saldırıda bulunduğunu belirtiyor. Ancak ırkçı bir saldırı ihtimali de konuşuluyor.

28 yaşındaki Deniz Irmak’ın bekar olduğu, Türkiye’deki son ikamet adresinin Malatya olduğu belirtildi. Otopsi yapılan gencin cenzesi Türkiye'ye yollanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız