SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ Anket Yaptırıyor

0
Güncellendi - 2017-03-27 20:00:36
MOTAŞ Anket Yaptırıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya toplu taşıma hizmetini yürüten MOTAŞ, müşteri memnuniyetini ölçmek için anket yaptırıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri tarafından yolcuların memnuniyetini ölçmek ve talepleri öğrenmek adına müşteri memnuniyeti araştırması yapılıyor. Yapılan anket ile hizmetlerine yön vermeyi hedeflediklerini belirten MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, “Müşteri memnuniyetini önceleyen kurumumuz, talepleri, neleri istemediği, memnuniyet oranını öğrenmek amacıyla her yıl düzenli olarak yaptırdığımız çalışmalara bu yılda başlattık” diye konuştu.

Anketin bağımsız bir kuruluşa yaptırıldığını vurgulayan Tamgacı, otobüs ve trambüs yolcularına 11 soru yönelttiklerini ifade etti. Tamgacı, “Çeşitli alanlarda gösterdiğimiz faaliyetlere halkın tepkisi nedir, bizim göremeyip onların gördüğü eksikliklerimiz var mı? Yaptığımız hizmetin müşteriye yansıması hangi düzeydedir? Bunları öğrenmedikçe, etki ve tepkinin seviyesini ölçmedikçe atılacak adımlar eksik kalır, diye düşünüyoruz. Bu nedenle anket sonucuyla müşteri memnuniyetinin düzeyini öğrenecek, talebe göre süreçleri revize ederek memnuniyetin maksimum düzeye ulaşması için gerekli çalışmaları başlatacağız” ifadelerine yer verdi. 10 bin kişi üzerinde yapmayı planladıkları anketin tamamlandığında sonuçlarını kamuoyuyla da paylaşacaklarını belirten Tamgacı, “Yürüttüğümüz hizmeti en iyi şekilde devam ettirmek için araştırmalarımız sürecektir” dedi.

“Memnuniyette ortalamanın çok üzerindeyiz”

2016 yılında yaptıkları anket çalışmasında genel olarak yolcuların yüzde 71’inin hizmetlerden memnun olduğunu hatırlatan Tamgacı, yeni dönemde hizmet alanlarında bazı yeniliklere gittiklerini dile getirdi. Yapılan yeniliklerle birlikte müşteri memnuniyetinin ankete olumlu yansıyacağını düşündüklerini vurgulayan Tamgacı, “2016 yılı içerisinde araçlarda ayrıntılı temizlik çalışmasını başlatarak hijyenik araçlarla yolcularımızı taşıyoruz. Bu da ankete olumlu yansıyacaktır” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız