SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ: "Maça Sorunsuz Taşıma Yaptık"

0
Güncellendi - 2017-09-21 21:01:21
MOTAŞ:
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetlerinden (MOTAŞ) yapılan açıklamada, geçtiğimiz Cumartesi günü yeni stadyumda oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Bursaspor maçına sarı-kırmızılı taraftarların sorunsuz bir şekilde taşındığı belirtildi.

Açıklamada, maç dolayısıyla oluşan yoğunluğu kaldırmak için MAŞTİ-Üniversite hattına araç takviyesinin yapıldığı ve şehrin tüm arterlerinden taşınan taraftarların stadyuma ulaşımının sağlandığı kaydedilerek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın büyük bir emek vererek Süper Lige çıkardığı Yeni Malatyaspor’un yeni stadyumda Bursaspor’la yaptığı karşılaşmanın taraftarlarını taşımak için tam kapasite çalışarak gerekli ulaşımı sağladık. Her 5 dakikada bir, hatta bir ara kervan gibi art arda araç çıkararak stadyuma sefer düzenledik. Hiçbir izdihama, duraklarımızda ve trambüs istasyonlarımızda beklemeye, birikmeye fırsat vermeden toplu taşıma hizmetini yürüttük. Başkanımızın önem verdiği Yeni Malatyasporumuza biz de gerekli hassasiyeti göstererek seyirci kitlesini sorunsuz bir şekilde taşıdık” ifadelerine yer verildi.

Büyük bir coşkuyla stadyumu dolduran Yeni Malatyaspor taraftarları ise, yeni bir stada girmenin sevincini yaşarken toplu taşıma ile ilgili MOTAŞ’a tam puan verdiklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor taraftarlarından Hasan Güler, maç için yola çıktığında büyük bir izdihamın yaşanacağını düşünürken rahat bir seyahatle stadyuma ulaştıklarını belirterek, “Şehir merkezindeki stada alışmıştık. Stat bu kadar uzağa yapılınca doğrusu ulaşım noktasında endişelendik, sıkıntılar yaşanacağını düşündük. Ancak böyle bir sıkıntı yaşanmadı gördüğüm kadarıyla. Büyükşehir Belediyemize bundan dolayı teşekkür ediyorum. MOTAŞ bizden tam puan aldı” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Gökhan (6 yıl önce)
    ilk maçtı ardaşlar böyle pürüzler olabilir ben trambüsle gittim biraz yürüdüm ama büyük sorun değildi asıl mesele stada inerken bir merdiven dahi yapılmamış olmasıydı toz toprak içinde indi herkes
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Özel Halk otobüsleride Araştırma Hastanesinin önünde indirdi.Binerken maça maça diye bağırıyorlardı ama üç km yürümek zorunda kaldık.
    0
    0
    Yanıtla