SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ Müşteri Anketi Yaptırıyor

0
Güncellendi - 2016-04-01 20:49:22
MOTAŞ Müşteri Anketi Yaptırıyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşımacılık şirketi MOTAŞ, müşteri memnuniyetini ölçmek ve müşteri taleplerine göre çalışmalarına yön vermek için başlattığı anket çerçevesinde araç içerisinde ve duraklarda birebir vatandaşlara sorular yöneltiyor.

MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, müşteri memnuniyetinin birinci öncelikleri olduğunu vurgulayarak; “Müşteri memnuniyetini maksimum seviyeye çıkarmayı hedeflediğimiz için anket yaptırıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyacının giderilmesi ve makul isteklerinin karşılanması için anlaştığımız özel bir anket firmasına araçlarımız içerisinde anket yaptırıyoruz. Yaptırdığımız anketin sonucuna göre müşteri memnuniyetinin düzeyini öğrenecek, talebe göre süreçleri revize ederek memnuniyetin maksimum düzeye ulaşması için gerekli çalışmaları başlatacağız” ifadelerine yer verdi.

“Müşteri Memnuniyeti Sürdürülebilir Olmalı”

Tamgacı, “müşteri memnuniyeti sağlamanın en önemli anahtarı işletmenizi sağlıklı tutmak ve sürekli geliştirmektir” diyerek açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü; “İşletmemizin müşteri memnuniyetini geliştirmek ve arttırmak için öncelikle  müşteri memnuniyetini ölçmemiz gerekiyordu. Uygun ölçümlemeyi yapmadan müşteri memnuniyetinin iyi veya kötü olduğunu bilemeyiz. İşte bunun için başlattığımız anket çalışmasında artık sona gelindi. 10 bin kişi üzerinde yapmayı planladığımız anket bittiğinde sonuçları kamuoyuyla paylaşacağız. Yürüttüğümüz hizmeti en iyi şekilde devam ettirmek için araştırmalarımız sürecektir.

Ayrıca tüm personelimizin garantili müşteri memnuniyetinin sadece bir amaç olmadığını aynı zamanda zorunlu ve başarılabilir olduğunu kavramaları için bilinçlendirme eğitimleri veriyoruz. Memnuniyetin sürdürülebilir olması ve her gün artarak devam etmesi gerektiğine inanıyoruz.

Bunun oluşması için de eğitim faaliyetlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • betül koca (8 yıl önce)
    ankette vaya duraktaki şikayet kutularına yazdıklarımıza ragmen değişen bir gelişme olmuyor.can güvenliği madem şöförler o zaman araçta telefon kullanmayacak biri mesaj yazıyor hele biri çok güldüm 35 yaşından büyük bir şöför telefonda 4 yoldan dedekorkuta kadar oyun oynadı.tanış olanlar kart basmıyor odamı şöför diyorum ama hayır komşusu yada akrabası .bide aynı şekilde kendi tanışlarını caddede istedikleri yerde indiriyorlar.anket yapmak yerine gizli müşteri gibi binin bi gün her istikamete giden otobüslere binin takip edin bakalım ne kadar sorunsuz.20 sefer yapan otobüslerden kesin 5 tanesinde bu olaylardan denk gelecektir sizlere.tabi gerçekten gizli olursa yoksa milletin vatandaşın gözünü boyamak için can güvenliğini riske atmayın inceleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (8 yıl önce)
    birde trafikde ki diğer şöförlere sorum.hepsi olmamak la beraber çoğu kurallara uymuyor .bazıları içeride ki yolculara saygısızca cevap veriyor düzgün takip edilirse ne kadar sorunlu olduğunu kendinizde göreceksiniz tabbiii karşının haberi olmuyacak ki düzgün sonuç alasınız...... eğitim şartttt ala bilene.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe (8 yıl önce)
    Hakkiyla söförlüğünü yapanlarda var ilk önce hakkini veremeyenleri eğitmek lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe (8 yıl önce)
    Anket yapmadan once soforleri egitsinler toki yolunda taksi suruyor sanki elinde telefon mesaj atanimi dersin kasislerden süratle gecenmi dersin koltukta oturanlar cogu zaman duramiyo ayakta giden nasil dayansin anket yapinca ne degisecek insan cani bu kadar ucuz degil motas
    0
    0
    Yanıtla