SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ Personeline Eğitim

0
Güncellendi - 2018-04-18 21:58:38
MOTAŞ Personeline Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ bünyesinde Ulaşım, Eğitim, Belgelendirme ve Danışmanlık alanlarında hizmet vermek üzere kurulan MELİD Şirketi eğitim programlarına katılan personele yönelik Sertifika Teslim Töreni düzenlendi.

18 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı ile sertifika alacak personel katıldı.

Sertifika töreni öncesinde Koordinatör Funda Yalçınsoy tarafından şirket çalışmaları, amacı ve hedefleri hakkında sunum eşliğinde bilgiler verildi.

Çakır: Personelimizin eğitimleri çok önemli

Koordinatör Funda Yalçınsoy tarafından gerçekleştirilen sunum sonrasında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır özetle şunları söyledi:

“MOTAŞ ulaşımda gerçekten standartları yükselten, kaliteye önem veren hizmet sektörü olarak Malatya’yı belli bir noktaya taşıdı. Türkiye’de ilk olması ile birlikte Trambüsler trafiğe farklı bir boyut getirdi. MOTAŞ sadece Trambüs eksenli değil, ileriye dönük kentin uzun vadeli ulaşımına yönelik çalışmalar da yürütmektedir. Ulaşım hizmet sektörü olduğu için personellerimizin eğitimi çok önemli, bu vesile ile bütün şoförlerimizin eğitilmeleri noktasında yıl içerisinde verilen eğitimler var.

MOTAŞ vermiş olduğu hizmet ve çalışmalarından dolayı bir şirket kurma zorunluluğu ortaya çıktı ve MELİD şirketi kuruldu. Bu kapsamda kendi personelimiz içerisinde eğitici bir kadro oluşturuluyor.  Oluşturulan bu kadro ile bütün personellerimizin eğitimleri noktasında yoğun bir çaba harcanacaktır. Amaçladığımız kaliteli, güvenilir bir ulaşım hizmetini; yeni kurduğumuz şirket ile daha iyi bir şekilde yerine getireceğimiz kanaatindeyim. Bugünde burada ilk eğitimlerini alan personellerimize sertifikalarını teslim edeceğiz.

Eğitim hizmetleri sadece bizim personellerimiz ile sınırlı kalmayacak. Şirketimizin akreditasyonu kazanması ile birlikte Malatya’da ulaşımla ilgili bütün şoförlere bu eğitimi vermeyi planlıyoruz. MOTAŞ Genel Müdürümüz başta olmak üzere bütün çalışan personellerimize teşekkür ediyorum.”

Yapılan konuşmanın ardından Ulaşım, Eğitim, Belgelendirme ve Danışmanlık alanlarında hizmet vermek üzere MOTAŞ bünyesinde kurulan MELİD şirketi tarafından gerçekleştirilen ‘Eğitici Eğitimi’ programına katılan 16 personele, sertifikaları Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • vatandas (5 yıl önce)
    istediğiniz kadar egitim verin anlamaz durakta ayagı bi kez gaza degdiyse daha durusu yok cıkmamıs olsa bile yüzünü çevirir görmedim ayagına yatar ama güzel bi bayan görsün yada meslektaşlarından birini görsün durak dışı indirir bindirir bu huylarından vazgeçmedikce egitim de boş adam duraga koşa koşa gidiyor durup almıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan koyunoğlu (5 yıl önce)
    motaş personel eğitimi veriyorsunuz ama nasıl eğitim anlamış durumda deyiliz otobüs durakları yolun ortasında duruyor yolcu alıp indiriyor arkada gelen araçlar tirencilik oynar gibi durup kalkıyoruz trafiği felç ediyor çevre yolu duraklarda trafiğin kalabalık olduğu saatlerde cepler olmadığından dolayı kaza kaçınılmaz olmakta hafif sıyrıklarla geçişiyor allah vermesin büyük kazalara sebep olursa hesabını veremezsiniz ömür boyu ızdırap çekersiniz sayın başkan benden söylemesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (5 yıl önce)
    Eğitim şart, ancak olumlu ve kalıcı davranış değişikliğine sebep olmuyorsa,nedenleri araştırılmalı, metodlar ve yaklaşımlar gözden geçirilmelidir. Davranışını düzeltmeyen, yolcu taşıdığı bilincinde olmayan personel mutlaka ayıklanmalıdır(dayısı var diye korunmamalı). Bazı sürücüler (halk otobüsü uygulamasıyla sayıları arttı) adeta kamyonda yük taşır gibi özensiz araç kullanmakta,ayaktaki yolcuyu bırakın koltuktaki yolcu bile güvenli yolculuk yapamamaktadır. Bir yakınımın yaşağıdığı bu türden olayı MOTAŞ'a web sayfalarında şikayette bulundum,yaklaşık iki aydır cevap verilmedi.... ilgililere ve sn.BBB Ulaşım D.Bşk.na burdan duyurulur...
    0
    0
    Yanıtla