SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ Personeline Seminer..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:36:24
MOTAŞ Personeline Seminer..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş. (MOTAŞ) tarafından toplu taşımacılık hizmetinin nitelikli ve etkin hale getirilmesini sağlamak amacıyla hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediliyor. 

Hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında son olarak “Kurum Bağlılığı ve Kurumu Temsil” konulu bir eğitim semineri düzenlendi. Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen seminere MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, Genel Müdür Yardımcısı Mevlüt Çelik ile MOTAŞ şoförleri katıldı. MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı yönetiminde gerçekleştirilen seminerde şoförlere kurum bağlılığı ve temsili anlatıldı. Alıcı, şöyle konuştu:

“Kurumumuzun faaliyetlerinin hedef kitlemize, yani vatandaşlarımıza duyurulmasında; sizlerin iletişimdeki başarınız, işinizdeki dikkatiniz, saygılı ve hoşgörülü davranışlarınız büyük önem arz ediyor. Bugün stratejik olarak hedeflediğimiz çağdaş ulaşım hizmeti sizlerin iletişim gücü, iyi davranışları, kurallara uygun hareketinizle hayat bulacaktır. Kurumumuz tarafından vizyon ve misyonumuz doğrultusundaki bütün stratejik plan ve projeler sizlerin verimliliği ile mümkün hale gelecektir.”

Çalışanların giyimlerine, hal ve hareketlerine dikkat etmeleri uyarısında bulunan Alıcı, “Çalışanlarımız yaptıkları işi hakkıyla yerine getirmeli, işini severek yapmalı, işinin ehemmiyetini bilerek hareket etmelidir. Ne iş yaptığının farkında olmalı ve vatandaşlara karşı saygılı, nezaketli ve samimi olmalıdır. Gerektiğinde vatandaşa yol gösteren, yardımcı olan bir tavır sergilemelidir” diye konuştu.

Kurum kültürünün bir şirketi diğerlerinden farklı kılabildiğini kaydeden Alıcı, “Bizim kurumumuzu farklı kılacak olanlarsa siz şoför kardeşlerimizsiniz” dedi.

Alıcı, daha sonra şoförlerin talep ve isteklerini dinleyerek, gelen soruları yanıtladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız