SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ'a Atama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da toplu taşımacılık hizmeti gören belediye bünyesindeki MOTAŞ'a Ziraat Fakültesi mezunu olan bir ismin genel müdür olarak atandığı bildirildi.

Atamaya ilişkin olarak Malatya Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle:

"Malatya merkez ile birlikte bazı ilçe ve belde belediyelerin toplu taşımacılığını yürüten Malatya Belediyesi iştiraklerinden olan MOTAŞ’a Genel Müdür ataması yapıldı.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, MOTAŞ Genel Müdürlüğü’ne Belediyecilik deneyimi olan Hasan ALICI’nın atandığı bildirildi.

1963 Malatya doğumlu olan Hasan Alıcı, ilk, orta ve liseyi Malatya’da okuduktan sonra, yüksek öğrenimini Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde bitirdi. Uzun süre ticaretle uğraşan Alıcı, bir süre özel bir şirkette şantiye sorumlusu olarak çalışırken, en son İstanbul/Kağıthane Belediyesi’nde park ve bahçelerin planlanması, bakım ve düzenlenmesi işlerini koordine etti.

Hasan Alıcı’nın MOTAŞ Genel Müdürlüğü’ne atanması ile birlikte, MOTAŞ Genel Müdürlüğü’ne vekaleten bakan Murat Karakaş’ın ise Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildiği kaydedildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız