SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ'tan 3 Hat İçin İhale

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:13:07
MOTAŞ'tan 3 Hat İçin İhale
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşımacılık hizmeti yapan şirketi Malatya Ulaşım A.Ş. (MOTAŞ) tarafından, Dilek, Topsöğüt ve Şahnahan Mahalleleri'nde 8 yıl süre ve 25 araç ile toplu taşıma işi bir kez daha ihaleye çıkarıldı.

Daha önce de 10 Ekim'de yapılmak üzere ilana çıkılan, ancak yapılamayan ihalenin 16 Kasım'da yapılacağına ilişkin MOTAŞ'tan şu bilgi verildi:

"Malatya toplu ulaşımını yürüten Malatya Ulaşım A.Ş.(MOTAŞ),  Dilek, Topsöğüt ve Şahnahan mahallelerinde sekiz yıl süre ve 25 araç ile yolcu taşıma ulaşım hizmetini halka arz ediyor. 

Malatya Ulaşım A.Ş.(MOTAŞ), kapalı teklif usulü ihale ile üç hattı halka arz ediyor.

MOTAŞ’tan yapılan açıklamada, daha kaliteli ve zamanında ulaşım için Malatya Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Dilek, Topsöğüt ve Şahnahan mahallelerinde ulaşım ihtiyacının karşılanması amacıyla hat kiralamaya gidileceği belirtildi. Açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Amacımız halkımıza yüksek standartlı bir seyahat yaşatmak, ulaşılmak istenen yere sorunsuz, hızlı, zamanında ulaştırabilmek için yıllardır edindiğimiz tecrübeler istikametinde toplu taşım hizmetimizi hizmet paylaşımı mantığında halkımızla birlikte yürütmeyi planlıyoruz” şeklinde ifade edildi. 

İHALE, 16 KASIM 2015 TARİHİNDE SAAT 14 00’TE MOTAŞ TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Malatya Ulaşım A.Ş.(MOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, “Sekiz yıllık süre için ihaleye çıkardığımız üç mahallemizin hatları için 25 adet yolcu taşıma aracının hizmet vermesini planlıyoruz. 16 Kasım 2015 tarihinde saat 14 00’te MOTAŞ toplantı salonunda gerçekleştireceğimiz ihaleye, ilanda yayınlanan şartnamedeki kurallara uyan herkes katılabilir” denildi.

HER ARAÇ ÜÇ MAHALLEYE DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK HİZMET VERECEK

Hattı kiralayan her araç söz konusu üç mahalleye dönüşümlü olarak sefer yapacaktır, denilen açıklamada, “Her araç her mahalleye girerek diğer araçlarla eşit şartlarda hizmet verecektir. Her istekli ihaleye katılarak bu rotasyonlu hatlara bir adet ile 25 adet otobüse kadar teklif vererek toplu taşım hizmetini yapabilecektir” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, ihale sonucunda sekiz yıllığına hak sahibi olanların toplu taşım hizmetini Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş (MOTAŞ)’nin kontrolünde yürütüleceği belirtilerek, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş’nin yürüttüğü toplu taşım kurallarının ihaleyi kazanacak olan kişi veya kişiler için de aynen geçerli olacağının altı çizildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız