SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ'tan Açık Oto Pazarı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:18:03
MOTAŞ'tan Açık Oto Pazarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Galericiler Sitesi’nin girişinde hizmete başlayan Açık Oto Pazarı ilk müşterilerini Pazar günü kabul etti. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ şirketinin bünyesinde açılan Açık Oto Pazarı’nın 1200 araç kapasiteli olduğu bildirildi. MOTAŞ’tan yapılan açıklamada her Pazar 07 00 – 16 00 saatleri arasında hizmet verecek olan Açık Oto Pazarında dinlenme alanı, çay, yemek ve mescit ihtiyacı için bir tesisin bulunduğu, ayrıca giriş yapan her araca ‘Araç Tanıtım Kartı’ verildiği belirtildi. 

Araç hırsızlığına karşı 7/24 kamera ile izlenen tesis ilk müşterilerinden tam not aldı. 

Önceki Pazar ücretsiz giriş yaparak Açık Oto Pazarı hizmetine start veren MOTAŞ’tan yapılan açıklamada müşteri memnuniyetini öncelediklerinin altını çizildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız