SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ'tan 'Geçici' Güzergah Düzenlemesi

0
Güncellendi - 2019-09-09 17:04:39
MOTAŞ'tan 'Geçici' Güzergah Düzenlemesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Malatya program nedeniyle otobüs güzergahlarının değiştirildiği açıklandı.

Açıklamada, 7 Eylül Cumartesi saat 17.00’den 8 Eylül Pazar günü saat 21.00’e kadar İnönü Caddesinin araç trafiğine kapatılacağı belirtilerek bu nedenle İnönü Caddesinden hareket eden otobüslerin hareket noktalarının değiştirildiği ifade edildi.

Bu kapsamda belirtilen tarih süresince çevre yolunda bulunan Araştırma Durağında kalkacak otobüsler şu şekilde:

“istasyon (1s-1ç)-Maşti 1. Organize (2a-2c)- Bostanbaşı ( 2d-2e-2f) Çarmuzu (3a) - Göztepe (3g)- Memursen Yeşilevler (4h)- Yeşiltepe (5a-5b) - Temelli İnderesi Özalper (6a-6i)- Zafer Mah. Turgut Özal Mah. (10z)- Karakavak Yüzakı (11a-11b)- Hava Lojmanları (12v)- Fahri Kayahan Hasan Çalık (18a) - Yakınkent (152a-152b)."

Yapılan açıklamada, TOKİ (8A- 8B-8C-8D), Çilesiz ( 9b) ve Yakınca (150) otobüslerinin ise Kernek Parkı önünden kalkacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ’a ait toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların mağdur olmamaları için Cumartesi saat 17.00’den 8 Eylül Pazar Günü saat 21.00’e kadar belirlenen durak yerlerinden araçlara binmeleri gerektiği dile getirildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Doğrucu Davut (4 yıl önce)
    17 B de pestil gibi gidiyoruz okula, resmen balık istifi, bıktık usandık artık dile getirmekten ama çözüm yerine bahane üretiyorlar sürekli. Gönül belediyeyeciliği değil sizinki, rant belediyeciliği. Bi de zam yaptınız üstüne, küçücük şehir için o kadar otobüs parası vermek... Allah a havale ediyorum. Okul açılacak ve yine 17 B çilesi başlayacak, sürekli derse geç kalacağız otobüs dolu geçip almadığı için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gulsah (4 yıl önce)
    Büyükşehire tramvayı değil tranbus layik gören belediye başkanları sağolsun.yollari o kadar geniş yaptılar ki trafik sürekli tıkanıyor.cicek ekmekle sadece alt geçit yapmakla olmuyor bu işler.basit bir ornek veriyorum konya ya bir gitsin baksın belediye başkanlarımız yol görsünler konyanın mahalle aralarinda bile 4 arac rahat geçer kavşaklar da tıkanıklık yok isik bile yok nerdeyse trafik akıyor akiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (4 yıl önce)
    20000 nüfuslu fahri kayahandan Üniversiteye ve hastanesine bir otobüs yok.Millet perişan oluyor.Her sabah öğrenciler ve çalışanlar çift araba değiştiriyor.Bir yetkili kalkıp ta buna bir çözüm bulmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şöför (4 yıl önce)
    malatya lı boş konuşma eskiden yarım otobüs gelmiyordu şimdi yarım saate bir araba var sizin gibilere iyilik yaramaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Turgut Özal üniversitesi ,altı okul ve Hasırcılar beldesi ile birlikte yol güzergahındaki yerleşim yerleri olmasına rağmen sabahları 40dakikada bir saat 11 den sonra saatte bir otobüs veren ve insanları mağdur eden başımıza birde özel halk otobüslerini musallat eden motasa söyleyecek söz bulamıyorum onları bizlerin mağduriyetini gidermeye davet ediyorum bu sesimizi o bölgenin insanı sayın Gürkan baskanimin duymasını arzu ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla