SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ'tan Yeni Hat

0
Güncellendi - 2017-09-09 02:04:10
MOTAŞ'tan Yeni Hat
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın toplu ulaşımının büyük çoğunluğunu yürüten MOTAŞ, yeni dönemde yeni hatlar açarak hizmet alanını genişletiyor.

2017-2018 Eğitim Öğretim dönemiyle ilgili bir dizi önlem alan MOTAŞ, yolcu yoğunlunun oluştuğu bölgelerin sefer aralıklarını yeniden düzenlerken talepler doğrultusunda yeni hatlar da açıyor.

Bu kapsamda 2E isminde yeni bir güzergah açarak halkımızın hizmetine sunuyor. Devamlı olarak hizmet ağını genişlettiklerini ve hizmet kalitesini üst düzeye çıkarmaya çalıştıklarını belirten MOTAŞ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“11 Eylül 2017 tarihinden itibaren 2E kodlu yeni bir hat açıyoruz. Merkez Üniversite Durağından 30 dakikada bir kalkacak olan araçlarımız, MAŞTİ-Bostanbaşı-Galericiler Sitesi-Yakınkent-Manas Evleri güzergahını takip edecektir.

Önümüzdeki günlerde yeni gelişmelerle toplu taşımada zirveyi hedeflediklerinin belirtildiği açıklamada ayrıca, Üniversite öğrencilerine yönelik ulaşımda bazı yeniliklerin yapılacağı ile ilgili müjdelerin verileceği de ilave edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • berk (6 yıl önce)
    O değil de otobüsler 2.15tl olmuş kimse ondan bahsetmiyor herkes halinden memnun tek asgari ücretli benim sanırım. Büyük şehirlerde otobüslere zam yapıldığında halk itiraz ettiğinde zam geri alınıyor bakınız izmir . bizim hemşehriler halinden memnun anlaşılan enteresannnn
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (6 yıl önce)
    Havaalanına 2015'den beri Otobüs seferi yapılacak kararı 3 yıl önce çıkmıştı ama hala HAVAŞ A mahkumuz
    0
    0
    Yanıtla
  • olmaz (6 yıl önce)
    bu belediye ne zaman adam akıllı iş yapacak. öncelikle şu kod numaralarını öğrensinler. vereceğiniz kod gittiği güzergahın baş harfiyle başlar ki insanlar anlasın nereye gittiğini. bütün büyükşehirlerde böyledir. ayrıca açtığınız güzergah tamamen saçmalık. oradan merkeze,çevreyoluna gelen zaten bir sürü araç var. bari çöşnük,öğrenci yurdu vs kaldırın ki geliş-gidiş kolay olsun. yakınkent tarafından binen mecbur 2 araba değiştirmek zorunda kalıyor ya da çöşnükten binenler otogara gelmek için 2 arabaya binmek zorunda kalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • argalı (6 yıl önce)
    Aynen motaş heryerde reklam yapıyor biz şöyle hizmet veriyoruz böyle kaliyeliyiz onu siz külahıma anlatın Vallahi Billahi yalan bunların hepsi tamamen milleti kandırmaya yönelik yapılanlar gram hizmet yok bende akçadağdan gidiş geliş yapıyorum hergün afedersiniz biraz ağır konuşcam bi it rezil bi biz hergün aynı seneryo halk otobüsleri başlayalı 1 ay aoalcak bir gün daha doğru saatinde kalkmadı otobüsler ya erken ya geç kalkıyorlar durakları inmek işgence inecek var diye bağırsak da durmuyorlar o ayrı bi sorun motaşa yemin ediyorum kaç sefer aradım 2 sefer mail attım bi sayfa dolusu her hafta mesaj atıyorum whatshaap hattına bırakın sorunu çözmeyi üstüne iyicene batırıyorlar önceden 2 binişe malatyaya götüren motaş ne olduda 3 biniş oldu Demem oki uzun lafın özü Akçadağda onca insanı 15 tane minübüsçü adamın eline bıraktılar belediyeyle motaş sağolsun onlarda zaten dünden hazırdılar milleti rezil perişan ettiniz be yazık günah yav... BURDAN O YAPTIĞI MUHTEŞEM HİZMETLERLE ÖVÜNEN MOTAŞA VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE SESLENİYORUM ÖLÜMDE VAR BU DÜNYA SİZEDE KALMAZ BİZEDE YARIN MAHŞERDE HESAPLAŞACAĞIZ ELBET...
    0
    0
    Yanıtla
  • kapadokya (6 yıl önce)
    kendirli mahallesi merkeze 7 km. ne hikmetse sağımızda solumuzdaki mahallelere halk otobüsleri vızır vızır bize ise j plakalı 4 minübüs onlarda hurda şoförleride kaba mı kaba ağızlarından küfürlü konuşmalar eksik olmuyor. arabada kadın mı var aile mi var hiç takmıyorlar. lütfen motaş mahallenin tamamına servis yapsın. muhtar efendi oy zamanı kapı kapı gezersiniz. bu sefer sizlerede belediyeyede oy yok.hizmet herkesi kaplamalıdır. kendirlinin yarısına motaş gidiyor diğer yarısı ise yürüyor. sayın motaş yetkilileri başta hasan alıcı bey git sorunları yeride gör. koltukta her kes yönetir. umarız bu mesajı okursuunuzda bir çözüm üretirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • haklısınız bizde bu konuda şikayetciyiz durumumuz ortada abim siz kimsiniz ben tanıyor muyum acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • isagir (6 yıl önce)
    Hizmet kalitesini yükseltmeye çalışan Motaş Akçadağ seferlerine de bir çare bulsun. Motaş bünyesinde özel halk otobusüne dönüşen 25/A Akçadağ seferlerinde, sabah saatlerinde ulaşım yaklaşık 70 dakikada sağlanabiliyor. 21 kişinin oturabildiği araçta 37 kişi ayakta taşınıyor. Belki daha yer olsa birkaç kişi daha alacaklar. Okullar açıldığında sorun daha da büyüyecek. 3 gündür yetkilileri Akçadağa nasıl gideceğimi soruyorum. Henüz cevap veren yok.
    0
    0
    Yanıtla