SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motivasyon Eğitimi Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:29:04
Motivasyon Eğitimi Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen etkinlikte Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği tarafından ‘Motivasyon, Liderlik ve Zaman Yönetimi’ konulu eğitim verildi.

Katılımın yüksek olduğu seminerde Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Arıkürün, katılımcılara bilgi verdi.

Arıkürün, “Hayatınıza her şeyi kendi düşüncelerinizle çekersiniz, neyi düşünürseniz, onu üretirsiniz. İstemediğiniz şeylere odaklandığınızda o istemediğiniz şeyden daha da fazla gerçekleştirirsiniz, yapamam, edemem, başaramam gibi. Beyin bilgisayar gibidir, yapmaması gerekeni değil, yapması gereken komutu verirsiniz. Çocukluğunuzdan itibaren size yapılmaması gereken komutlar verildi, yapılması gereken değil” şeklinde konuştu.

Arıkülün, “Beynimiz olumsuz takıları asla kabul etmez. Yapma, etme, düşünme, değiniz zaman, ma-me eklerini siler atar ve yap, et, düşün komutlarını alırlar” dedi.

Arıkülün, seminerini zaman zaman uygulamalı olarak katılımcılara anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız