SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motivasyon Seminerleri Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:29:24
Motivasyon Seminerleri Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde Verimli Ders Çalışma ve Motivasyon Seminerleri başladı. Uzman Eğitimci Ahmet Unsu’nun verdiği seminerler 2 hafta sürecek. 

Doğanşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Verimli Ders Çalışma ve Motivasyon Semineri, anne ve babaların eğitimi, iş hayatından nasıl başarılı olunur, konularında öğretmenlerin de liderlik konusunun anlatıldığı seminerler ilgi görüyor.

Doğanşehir Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez, yaptığı açıklamada, "Doğanşehir de Eğitimin kalitesini yükseltmek için yapılan çalışmalar neticesinde öğrencilere yönelik olarak bBaşarılı olma metotları, verimli ders çalışma metotları, hedef belirleme, sınav endişesini giderme, stres ve korkuyu yenme konuları anlatılıyor” dedi.

Söylemez, seminerle ilgili şu bilgiler verdi: 

"Anne ve Babalara yönelik, Çocuk yetiştirmenin ideal zemin oluşturmak, Anne ve Babanın çocuklarla iletişimi. İdeal anne baba olabilme, eşler arasından ideal iletişim, konularında verilecek eğitimde anne ve babaların eğitimi ve motivasyonunu hedefleniyor.

Şirketlere ve şirket çalışanlarına yönelik, Doğanşehir'de bu tür şirketler fazlaca olmadığı için esnafa yönelik planlanan çalışmalarımız olacak. Burada verilecek seminerde esnafımızın liderlik, iş verimliliğini arttırma, iş motivasyonu konularında eğitim semineri verilecek.

Öğretmen ve idarecilere yönelik, idarecinin sorumlulukları, ideal idarecinin vasıfları, öğretmenlik mesleğinin vasıfları, ideal öğretmende ve idarecilerde bulunması gereken özellikler konularında yaklaşık iki hafta seminerler verilecektir. Tüm okullara bu seminerlere yaş guruplarına göre 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız