SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motodrag Şampiyonası

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Motodrag Şampiyonası 5. ayak yarışları Akhisar Belediyesi Motodrag pistinde yapıldı. Akhisarlıların yakından takip ettiği motodrag yarışlarına ilgi yoğun oldu. Malatya'dan katılan bir yarışçı da kategorisinde ikinci oldu.

Konya Selçuklu Motor Kulübü tarafından düzenlenen, 400 metre motodrag yarışmalarına 42 sporcu katıldı. Ege Motor Kulübü ve Akhisar Belediye Sporlu Türkiye Motodrag Şampiyonu Doğan Kırbaş'ın yurt dışında olması nedeniyle katılamadığı yarışlar, 600 cc, 750 cc, 1000 cc ve 1300 cc ve Special (özel sınıf) olmak üzere 5 ayrı kategoride gerçekleşti.

İlk yarış 600 cc'lik motor yarışları ile başladı. Yarışta Ege Motor Kulübü sporcusu Ahmet Ertuğrul birinci, Malatya Motor Kulübü'nden Oktay Dal ikinci, Ödemiş Emniyet Spor Kulübü'nden Zafer Odabaşı üçüncü oldu.

750 cc'lik ikinci yarışlarda, Konya Selçuklu Motor Spor Kulübü'nden Ahmet Yılmaz birinci olurken, Ege Motor Kulübü'nden Şevket Eryılmaz ikinci, aynı kulüpten Gökhan Yağver üçüncü oldu.

1000 cc'lik yarışlarda, Hitit Motor Spor Kulübü'nden Mahmut Cesur birinci olurken, Manisa Motor Kulübü'nden Çetin Hilal ikinci, Ödemiş Emniyet Spor Kulübü'nden İsmail Yeşil üçüncü oldu.

1300 cc'lik dördüncü yarışlarda Akhisar Belediyespor'dan Burhan Kırbaş birinci olurken, Ankara Hitit Motor Kulübü'nden Talat Can ikinci, Konya Selçuk Motor Spor Kulübü'nden Cüneyt Kutlu üçüncü oldu.

Special kategoride ise, Ege Motor Kulübü'nden Şevket Eryılmaz birinci olurken, Konya Selçuklu Motor Spor Kulübü'nden Halil Kantürk ikinci, aynı kulüpten Cüneyt Kutlu üçüncü oldu.

Yarışmalarda dereceye girenleri kupalarını Konya Selçuklu Motor Kulübü Başkanı Yusuf Çömert, Manisa Motorsiklet Kulübü Başkanı Sedat Efeler, Motodrag Genel Direktörü Erdoğan Yıldırım, Türkiye Motor Federasyonu Jüri Başkanı Mete Özkan ve Motodrag İzmir İl Temsilcisi Bahadır Batır tarafından verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız