SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motor Hırsızlarına Operasyon

A- A+ PAYLAŞ

Konya'da, hırsızlık yapmak amacıyla kurulan suç örgütü üyesi olduğu iddia edilen 30 kişi adliyeye sevk edildi.

Jandarma ekiplerinin su ve çapa motoru hırsızlarına yönelik eş zamanlı operasyonunda Konya, Adana, Ankara, Isparta, Malatya, Amasya, Mersin, Niğde, Nevşehir ve Ordu'da hırsızlık için kurulan suç örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 30 kişi, sorgulamalarının ardından Konya Adliyesi'ne getirildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen şahısların gösterdiği yerlerde yapılan aramalarda, 178 adet su motoru, 12 adet çapa motoru, 20 adet jeneratör, 28 santrafüj, 6 adet ilaçlama motoru, araç yıkama makineler, asfalt kesme makinesi, numaratörler, su motorlarına numara basmak için plakalar, buğday yükleme motorları, su motoru pompaları, yedek parçalar, 1 av tüfeği, 13 koçan sevk irsaliyesi, bin 500 YTL'lik çekle Antalya'dan çalınan 1 adet motosiklet ele geçirildi.

Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Konya Adliyesi'ne getirildi.

Bu arada çalıntı motorlardan bir kısmı jandarma binası önünde sergilenirken, motoru çalınan vatandaşlar kendilerine ait araçları aradılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız