SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosiklet Eğitimi Verilecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:04:48
Motosiklet Eğitimi Verilecek
A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından, çocuklara motosikleti sevdirmek amacıyla uzman hocalar gözetiminde Malatya’da eğitim verilecek. 
 
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatya Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Başkanı Ali Ekber Ekici, “Türkiye Motosiklet Federasyonumuz ile ortaklaşa yaptığımız motosikleti tanıtma, sevdirme ve bilinçli kullanımı artırma çalışmaları kapsamında Malatya’mızda çocuklara yönelik motosiklet eğitimi yapılacak. Bununla ilgili hazırlıklarımız devam ediyor. Eğitim çalışmalarını Malatya Belediyesi’nin arkasındaki alanda 20 Haziran’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Federasyonumuzun kendi motosikletleri ve hocaları bu eğitimi verecek. Malatya’daki tüm çocuklarımıza motosiklet eğitimi verilecek” dedi.
 
Motosiklet kullanımındaki bilinci artırmayı hedeflediklerini kaydeden Ekici, “Bu eğitimlerdeki en büyük amacımız motosiklet kullanımındaki bilinci artırmak. Bugün yetişen çocuklarımız gelecekte otomobil ve motosiklet sürücüleri olacak. Bu noktada motosiklet kullanımındaki bilinci artırmak açısından böyle bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız