SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosiklet Sürücüsü Kazada Öldü

0
Güncellendi - 2016-11-20 22:34:33
Motosiklet Sürücüsü Kazada Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da motosiklet sürücüsü, otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

Kaza, Koyunoğlu Mahallesi Evliyaoğlu Caddesi üzerinde meydan geldi. İddiaya göre, plakasız motosikleti ile seyir halinde olan Cengiz Ceyhan (23) adlı genç, önünde seyretmekte olan F.K.’nın idaresindeki 44 PD 544 plakalı otomobile arkadan çarptı. Dengesini kaybederek daha sonra yan yolda park halindeki C.D.’nin  44 BS 141 plakalı otomobiline çarptı.

Kazada ağır yaralanan Cengiz Ceyhan, ambulans ile kaldırıldığı Malatya Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Sedat (7 yıl önce)
    Memlekete insanlık ölmüş Bizim trafikçiler motosikletle kask takmayanları trafik dışı yapıp'ta canları kurtarmak yerine araç sürücülerine ara mahallede tuzak kurup maliyeye para basma derdine düşmüşler ağlanacak halimize gülelim mi ağlayalım mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    valla şehirde serseriler kol geziyor.denetim sıfır sıfır sıfır...gerek motosiklet gerek otomobil hepsi, rahattca cirit atıyor...güvenlik önlemi sıfır...yazık Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (7 yıl önce)
    Trafik denetlemesi sıfır burda çalışan memur arkadaşlar da ne gibi bir emir alıyorlar bilinmez.yanlış park yapanı görür bişey demez ters yöne giren araca bişey demez.yaninda geçen motorsikletlere plakası olmadığı halde ve insanları rahatsız edici ses çıkarmalarına bişey demezler acaba bunlara nasıl bir çalışma emri. veriliyor.biz vatandaşlar olarak bunlara ceza kesme yetkimiz yok siz neden kesmiyorsunuz size ceza kesmeyinmi deniliyor yoksa.unutmayinki size verilen maaş insan huzurunu bozanlara mani olmamızdır ama siz tam tersini yapiyorsunuz huzur bozucu ne kadar olay varsa hic birine müdahale etmiyorsunuz taki bir şikayet olursa yada kaza olursa gelip müdahale ediyorsunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Denetim yok motosikletler kural tanımıyor resmen GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ Lütfen yetkililer denetimi artırın ve aileler çocuklarınıza sahip çıkın sonucu çok kötü oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Plakasız motosikletlere mutlaka bir çözüm getirilmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla