SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosiklet Tarlaya Uçtu, 1 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak devrilen motosikletteki gençlerden biri öldü, diğeri ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece Malatya merkez Dilek yolu üzerinde meydana geldi. Plakası olmayan bir motosiklet, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yoldan çıkarak bahçeye uçtu. Motosiklet bahçenin tellerine takılarak durdu. Kaskları kaza esnasında takılı olan Taylan Genç (17) ile Murat Tanış ağır yaralandı.

Taylan Genç, götürüldüğü Beydağı Devlet Hastanesi'nde duran nabzı tekrar çalıştırılarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne gönderildi. Talihsiz genç burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı Murat Tanış ise ilk müdahalesi Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

Bu arada Tanış kaza yerinden götürülmeden önce, polis ekiplerince cep telefonu alınarak yakınlarına bilgi verildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız