SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosikletçilere Eğitim

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü (MMMSK) tarafından "Bilinçli Motosiklet Kullanımı ve İleri Sürüş Eğitimi" semineri verildi.

Mişmiş Park Fuar Alanı'nda trafiğe kapalı alanda gerçekleştirilen eğitim seminerinde İngiliz IAM ve Alman ADAC Kurumları İleri Sürüş Eğitimi Uzmanları Namık Kutlu ve Engin Balaban 16 sporcuya pratik sürüş teknikleri hakkında bilgiler verdi.

Eğitim semineriyle ilgili bilgi veren Malatya Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Başkan Yardımcısı Aliekber Ekici, "Malatya'da bilinçli motosiklet sürücüsü potansiyelini arttırmak amacıyla bu semineri düzenledik" dedi.

İngiliz IAM ve Alman ADAC Kurumları İleri Sürüş Eğitimi Uzmanı Namık Kutlu ise, motosiklet kullanımı bilincini Türkiye genelinde yükseltmek istediklerini ifade ederek, "Daha güvenli ve iyi seviyede motosiklet kullanımını artırmayı hedefliyor. Türkiye'de maalesef bu konuda yeterli eğitimler yapılamıyor. Gerek politikalarımız gerekse, motosiklete bakış açısı nedeniyle maalesef çok iyi bir eğitim verilmiyor. Temelde amacımız motosikletin iyi bir hobi ve aynı zamanda güvenli bir ulaşım aracı olduğunu göstermektir" diye konuştu.
İngiliz IAM ve Alman ADAC Kurumları İleri Sürüş Eğitimi Uzmanı Engin Balaban da, "Burada birçok motosiklet var ama hiçbiri bizleri ısırmıyor. Biz, motosikletin tehlikeli olmadığını yaygınlaştırmak istiyoruz. Sürücü tehlikelidir. Biz, güvenli motosiklet kullanımını artırmak amacıyla eğitimler veriyoruz" ifadesine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız