SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosikletli Genç Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:33:18
Motosikletli Genç Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da gece meydana gelen 3 ayrı kazada da otomobiller takla atarak ters dönerken, sürücüler ve içerisindeki yolcular şans eseri kazaları hafif yaralarla atlattılar. Bu arada Battalgazi yolunda ise 18 yaşındaki genç motosikletle kaza yaparak canverdi.

MOTOSİKLETLİ GENÇ ÖLDÜ..

Malatya'nın Battalgazi ilçesine motosikletiyle kaza yapan 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Battalgazi ilçesine bağlı Hatunsuyu beldesinde motosikletiyle kaza yapan Berkay Çalışkan (18) hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ARACIN TAVANI HURDAYA DÖNDÜ, BURNU BİLE KANAMADI

Malatya’da gece Turgut Temelli Alt Geçidinde, Emeksiz Caddesi’nde ve OrduzuTurgut Özal Tabiat Parkı içinde meydana gelen ayrı trafik kazasında da otomobiller takla atarak ters döndü.

Turgut Temelli Alt Geçidi’nde meydana gelen trafik kazasında; Kemal Bağçı idaresindeki 44 NY 163 plakalı otomobil ile alt geçitte seyir halinde iken, Hacer Durak’ın kullandığı 38 YL 844 plakalı aracı hatalı şekilde sollamak isterken, önündeki araca çarparak takla atıp, orta refüjde sürünerek karşı şeride düştü. Üst tavanı hurdaya dönerek yolun ortasında ters dönen otomobilin sürücü Kemal Bağçı, olayı burnu bile kanamadan atlattı. Kemal Bağçı, “Hatalı solamadan dolayı kaza oldu.Ben yara almadan kazayı atlattım, sadece kolumda ufak bir kanama oldu. Kemerim bağlıydı, kaza esnasında kemeri kendim bırakarak, arka koltuğa geçtim. Kazayı yara almadan kurtuldum verilmiş sadakam varmış” dedi. Kemal Bağcı hurdaya dönen otomobili çekici ile götürülürken, uzun süre otomobilinin yanında durdu.

KIRMIZI IŞIKTA ÇARPIŞTILAR, ARAÇ TERS DÖNDÜ

Milli Egemenlik Caddesi İpekçi Sokak Kavşağı’nda meydana gelen kazada ise, kırmız ışık ihlali sonucunda Sezer Uğraş yönetimdeki 44 LD 267 palakalı otomobil ile İbrahim geniş idaresindeki 44EP 008 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada 44 EP 008 plakalı otomobil çarpışmanın etkisi ile takla atarak, ters döndü. Otomobilin sürücüsü ile birlikte kardeşleri Mustafa Tarık Geniş ve Abdullah Geniş ile diğer araçtaki bir kişi hafif şekilde yaralandılar. Yaralılar götürüldükleri Malatya devlet Hastanesi’nde tedavilerini ardından taburcu edildiler. Kazaya karışan 44 EP 008 plakalı otomobilin sürücüsünün ehliyetsiz olduğu belirlendi.

TAKLA ATAN ARACI AĞAÇ DURDURABİLDİ

Merkez Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı içinde meydana gelen trafik kazasında ise aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda yoldan çıkan 23 AU 396 plakalı otomobil, yolun kenarındaki beton kaldırım taşlarını geçtikten sonra yolun kenarındaki refüjdeki iki ağacı devirdikten sonra, takla atarak başka bir büyük ağaca çarparak durabildi. Araç içerisinde sıkışın 3 kişi itfaiye ve AFAD ekiplerince kurtarıldı.Yaralılar Ramazan Ağralı ve Erdinç Barutçu ambulans ile Malatya devlet Hastanesi’ne, ismi öğrenilemeyen aracın sürücüsü ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

872'LERİN KAZASI..

Plaka seri numaraları aynı olan iki araç çarpıştı.

Yeşiltepe Yeşilkaynak Camii mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, A.D. yönetimindeki 44 FH 872 plakalı minibüs ile G.Ş. idaresindeki 44 LR 872 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Kazaya karışan araçların plakalarını seri numaralarının “872” olması ise tesadüf olarak değerlendirildi.

Kazalarla ilgili olarak başlatılan soruşturmalar sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız