SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosikletli Polis Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi sigara fabrikası civarında 37 yaşındaki R.A. yönetiminde bulunan polis motosikletine 33 yaşındaki Z.A.T. adlı bayan sürücü yönetimindeki 44 KN..plakalı oto çarptı. Cuma akşamı 19.20 sıralarındaki kazada polis memurunun ayağının kırıldığı, sürücü hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

DİĞER KAZALAR..
Tandoğan Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde 26 yaşındaki İ.A.’nın ehliyetsiz olarak kullandığı plakasız motosiklet ile 44 yaşındaki Y.D. yönetiminde bulunan 44 KV.. plakalı oto çarpıştı, İ.A. yaralandı.

Özalper Mahallesi Ankara Caddesi’nde 20 yaşındaki H.A.B. yönetiminde bulunan 44 KV..plakalı oto ile 32 yaşındaki A.E. yönetiminde bulunan 44 LL..plakalı otolar çarpıştı. Sürücülerden A.E. ile diğer araçta bulunan 15 yaşlarındaki T.Ö.T., Y.C.H. ve E.Ö. yaralandılar.

Taştepe Mahallesi ile Hidayet Mahallesi Oral Sokağın kesiştiği kavşakta 30 yaşındaki C.A. yönetiminde bulunan 44 DC..plakalı araca sürücüsü belirlenemeyen 44 AV.. plakalı araç çarptı. C.A. yönetimindeki araçta bulunan 45 yaşındaki B.S.Ö. yaralanırken, polis kaçan aracın sürücüsünü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Melekbaba Mahallesi 1. Cadde’de 70 yaşındaki R.S. yönetimindeki 06 RF.. plakalı oto, 6 yaşındaki Y.Ş. adlı erkek çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

Selçuklu Mahallesi’nde 33 yaşındaki M.O.’nun yönetiminde bulunan 44 KS..plakalı araca, bisikletin ön tekerini kaldırarak gitmekte olan 17 yaşındaki O.T. bisikletle çarptı. Kazada bisikletli yaralandı.

Yeşiltepe Afetevleri 6. Sokakta 27 yaşındaki B.G. yönetimindeki 23 AE.. plakalı oto, 1.5 yaşındaki B.Ö. adlı erkek çocuğa çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

Milli Egemenlik Caddesi’ne Turgut Temelli’ye bağlayan alt geçit çıkışında vatandaşların plakasını polise verdiği ancak polisin açıklamayı uygun bulmadığı bir otonun çarptığı 22 yaşındaki A.S.S.’nin yaralandığı bildirildi.

Milli Egemenlik Caddesi’nde 40 yaşındaki F.S. yönetimindeki otonun çarptığı 41 yaşındaki Y.D. adlı kadın yaralandı.

Bu arada, Milli Egemenlik ve Turgut Temelli Caddelerini bağlayan alt geçidin Temelli çıkışında, bir kamyonetin yaya gence çarparak yaralaması da MOBESE kameraları tarafından kaydedildi. (Fotoğrafta- İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız