SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosikletlisi Kaçamadı!

A- A+ PAYLAŞ

Salköprü Mahallesi’nde motosikletle gelerek hırsızlık yapmak istedikleri öne sürülen şahıslardan 2’si kaçarken, motosikletli olanın yakalandığı bildirildi.

Polisten verilen bilgiye göre; Salköprü Mahallesi Başkatip Sokağı’nda 24 yaşındaki M.G.’ye ait evin önüne motosikletle gelip, açıkta bulunan hurda demirleri çalmak isteyen 16-17 yaşlarındaki 3 genç, M.G.’nin bağırması sonucu kaçmak istedi. Motosikleti kullandığı için kaçamayan 15 yaşındaki S.U. yakalanarak polise teslim edildi, diğer 2 şahsın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

DİĞER OLAYLAR..
Yeşiltepe Atatürk Mahallesi’nde 38 yaşındaki M.T.’nin evinin önüne parkettiği 44..295 plakalı otonun teybi ile aküsünün çalındığı bildirildi.

Salköprü Mahallesi İlyas Mahallesi’nde 63 yaşındaki A.S.’ye ait 44..733 plakalı traktöre zincirle bağlı olan ilaçlama tankeri çalındı.

Hanımınçiftliği’nde 71 yaşındaki Z.A. adlı kadına ait evden tapu, 5 çeyrek ve 7 adet yarım altın ile 700 lira paranın çalındığı bildirildi.

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 34 yaşındaki H.K.’ya ait eve mutfak kapısının kilidini kırarak giren hırsızlarca 1.500 lira para ile 10 kilo fındık çalındı.

Kiltepe Mahallesi’nde 55 yaşındaki A.T.’nin parkettiği 44..709 plakalı otonun sol aynası, ön marka arması, bagaj kapısındaki arma ile yazıların sökülerek çalındığı öğrenildi.

Melekbaba Mahallesi’nde 43 yaşındaki Ö.G.’nin evinin balkon kısmında 30 kasa içerisinde bıraktığı 600 kilo kuru kayısıyı çalan hırsızların belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Yeşilyurt Barguzu Caddesi’nde 54 yaşındaki M.A.Y.’ye ait bahçe evinden bakır kazanlar, kap-kacaklar, ısıtıcılar, CD’ler, ütü ve kutu içerisindeki CD çalındı.

Akçadağ ilçesi Aktepe Mahallesi’nde 83 yaşındaki F.Ş. adlı kadına ait eve giren hırsızın, sandık kapasını kırdığı ve 400 lira para ile 2 çeyrek ve 2 yarım altını çaldığı bildirildi. Yaşlı kadın 18 yaşındaki torunu İ.Ş.’den şüphelendiğini söylerken, suçlamaları kabul etmeyen İ.Ş., kendisine iftira ettiği gerekçesiyle babaannesinden şikayetçi oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız